30 дневно предизвикателство за секси дупе и крака

Искам да съм във форма. Но само с „искам“ няма как да се случат нещата, дами. Всеки ден си обещаваме, че от утре ограничаваме храната и почваме да тренираме. Понякога се случва, друг път не. Животът е предизвикателство. Всеки ден е предизвикателство, така че към вас отправяме това. Нека само за месец изглеждаме секси и удовлетворени от себе си. За 30 дни положено усилие, ще превърнете тялото в онова, за което сте мечтали с години.

С това лесно упражнение ще стегнете и оформите секси дупе и крака.

Каква е идеята на предизвикателството, което ви отправяме. Всеки ден, но без да пропускате, трябва да правите определен брой клякания. Така само за 30 дни ще се почувствате напълно променена. Не е нужно щом мине месеца на предизвикателството, виждайки положителните резултати, да се откажете. Мускулите бързо ще възвърнат старата си форма. А и как вече ще и представите живота без ежедневната гимнастика.

Какво е 30 дневно предизвикателство?

Какво трябва да направите? Не се изисква кой знае какво. Най-вече желание и упоритост. Облечете дрехи за спорт. Хубаво е в началото да разгреете леко с упражнения, за цялото тяло. След това заемете разкрачен стоеж. Краката ви трябва да са така разтворени, че да са на ширината на раменете. Стартирайте кляканията, като непременно клякате до земята. В никакъв случай не правете много бързо упражнението. Нека темпото е умерено, а дишането равномерно.

Как се започва? Първият ден от тренировката, започнете с 50 клякания, ако не сте във форма Вие си преценете с колко, но нека не са по-малко от 30. Вторият ден кляканията трябва да са 55 или с пет повече от предходния. И така всеки ден увеличавайте кляканията с по пет.

За да се ориентирате, вижте схемата на таблицата дадена за ваше улеснение. Само след след няколко дни ще забележите промените. Стегнато дупе и оформени крака.

Положителните резултати от предизвикателството са налице – секси дупе и крака. Е, за да ускорите ефекта е хубаво да забравите за любимия шоколад и обилното хранене. Не прекалявайте и с алкохола. Това е от нас. Стартирайте с предизвикателството от днес, не отлагайте за утре.

30 дневно предизвикателство фитнес за стегнато дупе и бедра

Искате да добавите още упражнения за дупе към фитнес програмата си?

Упражнения за дупе и бедра

Упражнения за стегнато дупе.Коментари

предизвикателство…..започвам от вчера:)))).

po4vam

Как ми се иска да мога да клякам, па макар и 10 пъти.. но не е за хора с болни стави /колене..