Избери грим за есента според зодиакалния знак

Ако цветовете на есента бяха включени в шевица, тя щеше да е изтъкана от кафяви, бежови и сивокафяви тонове, с вплетени в тях златни, бронзови и медни нюанси.

Всеки един от есенните нюанси напомня за дадено растение: сребристият храст лунария, паднало листо от чинар, жълъд, обвивката от кестен и деликатните цветове на кукуряк, известен още като „коледна роза“ .

Невероятното разнообразие от цветове, са вдъхновени от природата и се преплитат, създавайки класически макиаж за очите в една лимитирана палитра.

Специално за вас сме приготвили най-горещите трендове при грима тази есен, вдъхновени от четирите елемента на зодиакалните знаци. Ако следващ съветите ни, предричаме, че в бъдеще те очакват дни, в които ще изглеждащ убийствено секси.

1. Въздушната

Твоята зодия: Близнаци, Водолей, Везни

Открадни визията: Направи две линии с джъмбо молив за очи или кремообразни сенки в бяло. Първата линия трябва да е върху сгъвката на клепача, втората точно под линията на веждите. После съедини оставащото между тях пространство и издърпай линията нагоре, наподобявайки крило.

Има и по-лесен вариант – изрисувай само сгъвката на клепача и прелей към външната част на веждите с пръст. Нанеси балсам за устни в неутрален цвят, както и върху ябълките на скулите, за да завършиш подобаващо футурристичният ефект.

2. Огнено момиче

Твоята зодия: Лъв, Стрелец, Овен

Открадни визията: Използвай очна линия, във вариант какъвто ти е най-удобен – под формата на молив, течна или гел. Най-прецизен вариант ще получиш с течната, но тя е малко по-трудна за нанасяне. Но дръзкото излъчване на силно удължената котешка линия определено ще си струва труда.

Ако сгрешиш, не се притеснявай – лесно ще изтриеш ненужното с натопена в демакиант клечка за уши. Съчетай екстравагантния си поглед с не по-малко впечатляващо червило в червено- оранжев цвят. Сложи малко коректор по средата на устните. Така ще създадеш ултра модерният „изтрит“ ефект, сякаш току-що си се целувала.

3. Детето на земята 

Твоята зодия: Телец, Дева, Козирог

Открадни визията: Напласти няколко неутрални нюанса върху клепачите – бронзов върху цялата повърхност, златен – във вътрешния ъгъл и тъмно кафяв – върху сгъвката. Накрая прелей цветовете. създай подобен ефект и върху ноктите си, като ги лакираш в златно, бронзово и медено.

4. Русалката

Твоята зодия: Рак, Скорпион, Риби

Открадни визията: Пресъздай този хоризонтален омбре ефект, като нанесеш бронзови сенки върху клепачите, а после – блестящи сини сенки от вътрешния ъгъл на окото към центъра.

Макар морските ти дни да останаха далече назад, пак можеш да накараш някой сладур да се потопи в твоя океан от красота. Коментари