Перфектен грим за горещите дни

Искаш перфектен грим за лятото, но не знаеш кое е най-подходящо за този сезон. С нашите 14 съвета за грим ще си неотразима дори и в предстоящото, както твърдят синоптиците много горещо лято.

Ето и нашите топ съвети, специално подбрани за теб:

1. Розовото е новото червено

Розовото ни завладя с гръм и трясък. Това е особено валидно за цвета на червилото, който става все по-светъл. Нежните и дори по-ярки тонове се съчетават перфектно с лятната мода. Ако искаш цветът да се задържи по-дълго време, първо подготви устните с малко коректор, след което очертай с молив и на финала нанеси червило.

2.Ружът

За да е дълготраен трябва да се нанася директно, без пудра през лятото.

3. Фиксиращият спрей

Той ще предотврати омазняването, а и ще запази грима. Напръскай добре лицето, носа и брадичката

4.Пудрата

Пудрата ще фиксира грима и ще те предпази от вредните UV лъчи. Съчетавай задължително с дневен крем.

5. Спиралата

Една спирала винаги може да се разтече, точно когато не трябва. За да предотвратиш, нанеси малко количество пудра.Така ще запечатиш грима.

6. СС кремът

СС кремът ще изглежда много по-добре върху лицето ти, ако го нанесеш с влажен апликатор. Кожата ще грее, а никой няма да предположи, че изобщо си слагала грим.

7. Червилото

Докато си във водата повтори червилото веднъж, след това напудри лекичко и постави още един слой.

8. Матиращите кърпички

Те трябва да присъстват в чантата на всяка уважаваща себе си дама. Абсорбират мигновено омазняването. И са задължителни при 25 градуса.

9. Бронзантът

Идеален е за кожата през лятото и може да го нанесеш директно върху клепачите.

10.Порция свежест, моля

Компактният руж е много приятен да кожата и подходящ за топите и влажни дни. Още с нанасянето му върху скулите ще придадеш свеж и здравословен вид на лицето си. Допълнителният ефект е, че овлажнява кожата. Нанеси малко в средата на скулата и с кръгообразни движения разнеси внимателно, прелей. лицето ще изглежда блестящо и свежо.

11. Изкуствените перли

Изкуствените перли върху миглите устояват на влагата, а и можеш да плуваш с тях.

12. Гланц за устни

Гланц за устни и балсам са идеалната комбинация за сухите устни в горещините. Ако го ползваш редовно, няма да ти се налага непрекъснато да хапеш устни, само защото са сухи и изпръхнали.

13. Фон дьо тенът

Фон дьо тенът лесно ще прикрие слънчевото изгаряне и ще овлажни кожата. Добре подбраният продукт се разнася се като воал върху кожата и създава нежен и дискретен финиш.

14. Гелообразен фиксатор

Фиксаторът обгръща всяка мигла в прозрачно водоустойчив слой. Дори и след дълго парти макиажът ще изглежда съвършено непокътнат. Коментари