Какво задължително трябва да присъства в гардероба на всяка дама, за да е неотразима?

Колкото жени, толкова и моди. А и не е задължително всички да ходим като гербови марки еднакви до върха на токчето, казва Кари Брадшоу от хитовия сериал “Сексът и града”. Жените обикновено си имат свой стил и този стил определя почти целия им гардероб.

Това е много добре, но все пак има някои неща, които като цяло задължително трябва да присъстват в дома на всяка една уважаваща себе си дама, за да се гордее с добре поддържан гардероб.
Това са отдавна доказани в света на модата дрехи, която всяка добре поддържана жена няма как да не облече поне един път.

Ако искате да имате класна визия, без да пръскате безумни средства за тоалети, ето няколко съвета, с които ще впечатлите околните и не само. Детайли, които създават не само класни визия, но с тях ще изглеждате като завършена бизнес дама. Какво всъщност означават тенденциите и робското им следване, ако от вас не прозира женственост и елегантност.

Сега ще си кажем: Да, позната ни малка черна рокля и онзи класически бежов тренч. Добре, но това съвсем не е достатъчно.

Ако искате да приличате на някои от модните символи, но същевременно да си бъдете индивидуални сами за себе си, вижте някои наши предложения.

И така: Пролетният гардероб

Съвсем семпла рокля, която е по тялото

Да, с тази рокля можете да бъдете всичко: Супер елегантна, изключително стилна и неотразима, за сексапила няма да коментираме, той личи от далече. Тази семпла рокля ще ви помогне в много ситуации. Ако към нея прибавите и обувките с високи токчета, то непременно ще се превърнете в онази фатална дама, която покорява не само офиса, но и клуба. Другата възможност е семплата рокля в комбинация с луксозни обувки с остър връх и с ниска подметка. Помните ли стила на Виктория Бекъм?

Задължително: Обувки на висок ток

Ако нямате поне един чифт обувки с висок ток ще се караме, марш към магазина. Класическият висок ток е подходящ за почти всички дрехи, стига да са съчетани добре: рокли, дънки, панталони, поли. Супер комбинация за пролетта са дънки, спортна блуза и високи обувки, вечерта сменяте дънките със секси рокля, а обувките остават. Лесно е. Хубаво е да имате червени и черни обувки за случая, но дори и един чифт ще свършат чудесна работа

Колието, което ви прави неотразима

Ето още един подходящ начин, без много усилия, за да промените изцяло излъчването си. Поставете богато колие на един семпъл тоалет и ще видите колко различно ще изглеждате в огледалото. Навън е пролет е, затова е хубаво да облечете онази семпла рокля, за която говорихме и към нея да прибавите обемно колие. Повярвайте, наистина сте готови да изненадате с класна визия. Ако държите да сте спортно-елегантна заложете на дънки и риза, но отново поставете колие.

Секси рокля за пролетния тоалет

Рокля на кокетка

Има дни, в които се чувствате като принцеса от приказките. Хубаво е да има с какво да подплатите чувствата, тоест да има какво да облечете. И да изразите тази своя емоция. Необходимо ви е да си купите една кокетна рокля в стил baby doll, да подчертае онези секси извивки на тялото и да се почувствате едновременно женствена и желана, като принцеса.

Сако, но задължително черно

Черното сако е едно от любимите дрехи на жените. Сакото позволява много комбинации както с различни дрехи, така и в различни стилове. Всичко много зависи от настроението ви, дрескода и стила, който искате да имате на момента. Елегантен или небрежен, но във всички случаи ще бъдете секси.

Пола във формата на молив

Както семплата рокля, за която говорехме, така и тази секси пола може да се превърне във вашето модно оръжие за офиса или за коктейла, на който ще присъствате. Може да съчетаете полата-молив с обикновено дънково яке и токчета, а защо не и с високи ботуши или шлифер в бежов цвят.

Този така елегантен шал от коприна

Убедени сме, че имате няколко копринени фишута, които ползвате и през лятото, и през зимата. Определено едно елегантно и стилно фишу има силата да промени нивото Ви на излъчване и да добави класа на външния ви вид. Как да комбинирате, просто – риза, тишърт, сако, корсет. Всъщност може с всичко.

Е, това са ценните съвети от нас. Ако нещо оттук Ви липсва, хуквайте към магазина, за да сте истинска дама, която не само излъчва сексапил, но чар и класа .Коментари

Според мен,каквото и да облечете,не трябва да имате повече от два цвята по себе си.Най-добре ,да сте облечени в един цвят,аз така правя.