С какво да бъдем облечени за празниците?

С какво да бъдем облечени за празниците? С все по-осезаемото настъпване на студеното време, мисълта за магията на предстоящите празници е това, което ни стопля. Жените започваме много старателно да следим последните модни тенденции и съвсем не на шега създаваме един дълъг списък с желания.

Но твърде често многобройните колекции и още по-многобройните тенденции правят избора доста труден.

Затова на помощ идва и едно от най-популярните модни списания на Америка Neiman Marcus.

За да не се превърне процеса в селектиране на най-красивите течения в модата в мъчение за дамите, а и същевременно да се забавлявате в избора, редакторите са си поставили за цел да представят своеобразно обобщение на тези дрехи и аксесоари, които задължително трябва да присъстват в нашия празничен гардероб. Разбира се с помощта на водещите дизайнери в тази област.

Новогодишното издание на списанието за 2017 година събира накуп всички актуални колекции за сезона на най-известните и търсени модни марки. И определено маркират тенденциите, към които е хубаво да се придържаме, ако искаме да сме неотразими в Коледната нощ.И така! С какво да бъдем облечени за празниците?

Малка черна рокля с акцент

Тя винаги ще остане на мода. А ако имате някакви съмнения относно последните предложения, трябва да ви успокоим, че те не важат за стилната черна рокля. През този сезон обаче има и някои акценти, на които ако наблегнете, ще бъдете още по-актуална и неотразима.

В случая стилистите препоръчват да добавите един кашмирен шал като акцент. Освен че е лесно изпълнимо шалът впечатлява със своята практичност и се превръща в стилен цветен елемент към вашата рокля. При избора на цветове и шарки имате възможност да представите на околните своята индивидуалност и вкус.

Официалната рокля

Празничните събития винаги изискват определен дрескод. Те обаче привличат дамите с възможността да превърнат себе си в истинска принцеса и да експериментират всячески със своята елегантна визия. Модерното при официалните рокли този зимен сезон е завръщането на бароковите елементи, както и акцента върху многобройните ефекти от блестящи орнаментики до пера.

Модни трендове за 2014 - палто за коледа и нова година

Палта

Студеното време и минусовите температури не са повод да изгубим топлината в себе си. Дизайнерите са категорични, че красотата на зимните палта е един перфектен начин да запазим уюта на тялото и спокойно да се радваме на зимната прелест около нас. Като една от най-модерните тенденции тази зима, се определят палтата с детайли и дълъг косъм, както и елементи от разнообразни комбинации между материи.

Бижутата

Няма как, аксесоарите задължително присъстват като акцент при дамите, които държат да са елегантни и стилни и да имат неустоима празнична визия. А модните експерти, на които се доверяваме, твърдят че за новогодишните празниците на 2014 година, ключовата дума е „обем“.

Ако искаме да сме модерни и стилни, то масивните инкрустации от различни по размери камъни са нашият избор. Няма да сгрешите, ако заложите и на перлата – вечната класика с модерен дизайн. Ще бъдете още повече шик, ако си купите огърлици с наслагване от два и повече реда. Коментари