Този сок връща хората от смъртта! От десетилетия е хит по света, а отнема само две минути да се направи

Сок от моркови и цвекло. Невероятен е и се препоръчва на хора, болни от  рак, тъй като може да укрепи имунната система, да подобри кръвната картина и да възстанови енергията на човек.

Сокът е лесен за приготвяне, но има само един недостатък – не е с много приятен вкус. Ползите обаче са толкова много, че по-добре се примирете.

Основните съставки в сока са моркови и цвекло. Препоръчва се на хората, страдащи от рак в продължение на десетилетия, тъй като може да противодейства на ефектите от конвенционалните ракови терапии. Смята се, че сокът връща хора от мъртвите. Той обаче не е само за болни хора. Можете да го пиете, когато се чувствате уморени или депресирани и като превантивна мярка.

Ето какво трябва да направите:

Съставки:

1 кг цвекло

1 кг мед

1 лимон

1/2 кг моркови

3 портокала

3 ябълки

Начин на приготвяне:

Приготовянето е изключително лесно – само смесвайте всички съставки и ги пасирайте, докато получите хомогенна смес. Червеникавата течност може да се съхранява в бутилки в хладилника. За най-добри резултати, консумирайте сутрин на празен стомах. Пийте сока всеки ден и ще се чувствате много по-добре само за 10 дни!



 Коментари