Уникален сироп за отхрачване, ефект само след час (рецепта)

Невероятен сироп за отхрачване, който твори истински чудеса и облекчава дишането много бързо.
Влияе положително на имунната система, което го прави много полезен за цялостното здравословно състояние на

организма.

Как да облекчите дишането?

Този чудотворен сироп за отхрачване действа много бързо и изключително ефикасно.

Рецептата

Вземете 2 глави кромид лук, обелете и нарежете на шайби.

Поставете лука в 750 мл. вряла вода, която трябва да ври докато се изпари наполовина.

След това лукът се изважда и във водата се прибавя 1 чаена чаша захар.

Оставя се на огъня до разтопяване на захарта.

Сиропът за отхрачване постига чудеса само за час

Изчакайте да изстине и тогава го приемате по указание.

Пие се 3 пъти на ден като дозата разпределена равномерно на 3.

След приема му се препоръчва поне час да се ограничите от храна и други течности

Още рецепти за отхрачване

Със сиропа може да се приема успоредно и друга уникална смес, която подсилва имунната система. Тя се приготвя чрез смилане на 1 кг. лимони и 1 кг. смокини. Към тях се добавя 1 кг. мед. Сместа се приема по 1 с. л. половин час преди да се яде. Трябва да се съхранява на хладно място. Изключително полезна и за сърцето , тъй като засилва кръвообръщението.

Комбинацията между сиропа за отхрачване и чудотворната смес действа като панацея

Ефектът е видим след около час. Дишането се облекчава много бързо. Затова сиропът е използван от астматици или от хора, боледуващи от хроничен бронхит. Няма опасност от предозиране, защото той е изцяло природен продукт, което значи, че ползите му са още по-големи.

Сиропът за отхрачване няма ограничение в срока на приемане. Пие се до чувстване на цялостно облекчение и пълно излекуване.Тайната на сиропа е в комбинацията от съставките му. Лукът е изключително полезен за отпушване на дихателните пътища. Освен това съдържа кверцетин, което го прави отлично антиоксидантно средство.

Ако по някаква причина не желаете да използвате гореспоменатия сироп за отхрачване, тъй като сте алергични към някоя съставка или просто не ви допада, препоръчваме още един такъв еликсир, който ликвидира кашлицата с храчки моментално.

Банани с мед и вода е другият страхотен сироп за отхрачване

За целта вземете два банана, но нека са добре узрели. Смачквате ги до ставането им на каша и към тях добавяте 1 ч. л. мед. После разреждате с 250 мл. вода и варите всичко на водна баня за 5 минути. От сместа се отпиват по няколко малки глътки на всеки 15-20 минути, докато свърши количеството. На следващия ден процедурата може да бъде повторена. Доказано е, че тази рецепта има огромен успех и особено при децата.

За изхвърлянето на храчки има и външен способ. Той е чрез зелеви листа.

Взимат се няколко такива от прясно зеле и се попарват във вряла вода. След това се поставят върху гърлото и гърдите. Отхрачването започва да се задейства след няколко минути. Това действа като дразнител за храчките и те сами излизат от организма.

„Слагах на детето си зелеви листа в продължение на няколко дни. Изхвърли всичко и дишането му се облекчи чак до нормално състояние. И всичко това само с природен лек. Прекрасно е наистина, че успях да го направя по този начин.“ – споделя щастлива майка на дете с бронхиални проблеми.

Чрез гореспоменатите методи задействайте вашето отхрачване сега и ще изхвърлите вредителите от дишането си незабавно! Успех! Коментари