Пийте чай за слабо тяло и млада кожа

Когато температурите са високи, особено през лятото, всички се втурват към добре изстудените напитки. Някога замисляли ли сте се, че всъщност по-полезно от студена газирана кока кола, може би е чаят и както казват лекарите: Пийте чай, за да сте здрави, слаби и красиви“. Съвсем ново проучване категорично доказва, че чаят всъщност е изключително полезен. Той не е само прави кожата ни свежа и хидратирана, но и помага за за сваляне на излишните килограми, изхвърляне на токсините от организма, хидратация на цялото тяло.

Специалистите открехват вратата и издават уникалните свойства на чая и ползите от напитката:

Чаят доставя необходимата вода на кожата

Няма защо да ви убеждаваме колко е важна хидратацията, особено, ако навън температурите са много високи. Нова проучване доказва, че ако се приемат поне шест чаши чай дневно от тях ще има много повече полза, дори и повече, отколкото същото количество вода. Тук ще се спрем за кратко на белия чай. Той има доказани противовъзпалителни свойства върху кожата. Подпомага възстановяването на епитела и хидратира кожата. Само след седмици употреба на бял чай, вие ще изглеждате значително подмладена

Чай за свежа и подмладена кожа без торбички под очите

Чаят и отслабването

Има неопровержимо доказателство, че пиенето на на чай стопира напълняването. Проучването откри, че онези, които пият чай дори веднъж седмично напълняват много по-малко в областта на талията, сравнени с хора, които не приемат чай. Ако чаят пък се консумира без захар, то ще се убедите в неговата изключително ниска калорийна стойност, за разлика от други напитки. Не си мислете, че соковете, които се предлагат на пазара са полезни. Пълни са с консерванти, захари и ферментирали плодове. За газираните напитки не е необходимо да ви убеждаваме. Диетолозите горещо препоръчват приема на чай, за да повлияете на калорийния прием. Чаша чай потиска глада за няколко часа.

Чаят премахва торбичките под очите

Естествена красота с две торбички чай

Две торбички чай поставени под очите, лесно могат да намалят подпухванията и отоците. Прясно сварената чаена течност съвсем успешно може да замени балсама ви и да изплакнете косата с приготвената от вас отвара. А чаят от мента е признат за първенец в освежаване на дъха.Коментари

в никакъв случай няма да стана по млада и т.н. но не пишете какъв е този,, бял чай“за да знаят тези дето ще пожелаят да го ползват ????