4 смели вариации на „кучешката поза“ за любителите на страстен секс

Ако сте от хората, които си падат по бързия и страстен секс, секс по всяко време и секс на необичайни места, то бихме ви препоръчали най-подходящата поза в този случай, а тя е добре познатата на всички „кучешката“.

Хайде заобичайте „кучешката“ поза отново. Всъщност при тази поза дори може да не сваляте дрехите изцяло, а от друга страна, правейки секс в тази поза, не ви трябва задължително легло.

Мъжете трябва да са наясно, че все пак кучешката поза не се харесва на всички жени. При нея проникването е доста дълбоко и се случва да е болезнено за дамата, което може да я отблъсне. Трябва да ес действа внимателно и нежно.

Но пък тук ще ви предложим различни варианти, които са така подбрани, че със сигурност ще носят удоволствие и на двете страни:

1. Изцяло изправени

За тази поза е необходимо жената да подпре ръце на някаква устойчива повърхност пред себе си, за да може да пази равновесие и да вирне секси дупе назад.

Изправена кучешка поза - Кама Сутра

2.На колене

При тази поза и двамата партньори застават на колене. Ако сте по-изобретателни може да качите половинката на леглото, масата, стола, а вие в същото време да останете прав. Усещането е незабравимо.

Кучешка поза на колене - Кама Сутра

3. Преметната на облегалката

Нямо по-удобно място за тази поза от любимия ви диван, тъй като облегалките му са много меки. От различните вариации за кучешка поза, може би тази е най-малко болезнена. Дупето и вагината са по-високо и проникването на пениса е по-лесно и с доста по-малко съпротивление. В същото време дамата лесно достига до оргазъм.

Кучешка поза на облегалката на дивана - Кама Сутра

4. Във въздуха

Не пробвайте тази поза, ако не сте тренирани, иначе добре ще се изпотите, а и може да си докарате някоя травма. Не правете тази поза и на повърхност, която е прекалено твърда. Дамата все пак е на лакти, а краката ѝ са усукани около кръста ви. Най-добре тествайте позата на нещо меко-килим или пък подложете възглавници.

Кучешка поза във въздуха - Кама Сутра

Вие сте на ход! Коментари