6 топ идеи за бавен секс

Дългият и бавен секс, на първо място е история за доверието между партньорите. Ако има доверие усещането за изкуственост на ситуацията го няма. На теб ти хрумва, че всички тези ласки са просто реверанс на вежливост по твой адрес, и мъжът разсъждава в духа : „Ок така да бъде, ще я разгорещя малко, щом и трябват 15 минути загрявка“.

Дългият секс може да е упоителен, възхитителен, прекрасен. Но не и с маратонец, който те почва от вратата и час и половина прониква в теб, без да спира, без да променя позите и ритъма. Ако за две минути мъж прави по 120 фрикции то за час и половина те са 5000. В някакъв смисъл рекорд, но за теб си е болезнен завършек

Жените в такъв момент започват да си мислят, че нещо не е наред или с него или с нея. Ами не може мъж да е на пика на удоволствието и да се сдържа толкова. Значи не просто не свършва, а не може да свърши. Има два варианта, които си мисли жената: „Или не е достатъчно секси за него, или той има проблеми с потенцията“.

С извинение, дългият секс, е омразен за жените, когато се случва по подобен начин. Дългият секс е прекрасен, само когато един мъж усвои техниката на еротичните игри, еротичния масаж, изкуството на съблазняването. Изгледа купища клипчета, накупи масла с феромони, лубрикати, посети еротичния магазини и се обзаведе с това онова.

Няма нищо по-хубаво от дългата игра и дългия секс, когато има взаимност. Другото си е бъхтене, което жените, повярвайте мъже, наистина мразят.

Ето и 6 топ идеи за бавен секс

1.Мъжете не умеят да четат мисли

затова е най-добре веднага да кажеш: „Нека днес да не бързаме“. Не се опитвай да спреш самолета, когато е набрал скорост, а изречи желанието си, когато още сте облечени.

2. Начинът елегантно да продължите

прелюдията е да вземете заедно вана. Бавно се сапунисвайте един-друг, поливайте се, обтривайте се с гъба. А след това бавно се преместете в спалнята. Дори мога да поспоря, че партньорът ще бъде така отпуснат, че ще поиска да си спретнете едно страстно родео.

3. Изпрати му линк с готино 50 минутно

порно и му напиши: „Искам така“.Партньорът ти ще разбере, че този път не бива да залагана късометражния секс. И ще се постарае малко повече.

4. В секс шоповете продават много

и различни специални средства, които могат да превърнат прелюдията в в арт пърформанс. Например маски, ядлив масажен крем или комплект за еротичен боди арт, в който има четки за рисуване и ядливи боички. Пуснете фантазията на воля.

5.Не бързай да се разделяш с бикините си

Отсъстващото долно бельо действа на мъжа като сигнал за старт, а и едва ли ти си дала толкова пари за този комплект, за да седи той захвърлен до леглото.

6 Колкото по-бърза и по-разнообразна е стимулацията,

толкова повече импулси ще постъпят в кората на главния мозък и толкова по-яка ще бъде загрявката. Направи така ,че това да го знаеш не само ти, а и твоят партньор.

  Коментари