Защо трябва да си отгоре, за да е GoT? Момичета, яхвайте го!

Каква е причината позата GoT да те толкова важна? Отговорът е само един – оргазми. При тази поза шансовете да се изстреляш на върха по време на секс, са най-големи. Това се дължи на факта, че най-чувствителните ти външни и вътрешни зони могат да бъдат стимулирани едновременно.

Тази двойна игра може да държи верния ключ към пълно задоволяване. Около 70% от жените имат нужда от стимулация, за да получат оргазъм по време на полов акт. Време е „Girl on Toр“ или „Момичето отгоре“ да бъде призната за най-страстната поза и за двама ви.

Ако обещанието да се изстреляте на върха на екстаза не е достатъчно да ви събуди, ето ви още пет убедителни причини да се „метнете“ отгоре му.

1. Дълбока Стимулация

Благодарение на гравитацията, когато си отгоре мъжът може да проникне по-дълбоко. Позата като нищо ще стимулира G точката. G точката се намира няколко сантиметра навътре на предната страна на вагината ти. При някои дами е свръхчуствителна и може да доведе до мощен оргазъм. За да откриеш какво ти носи най-голямо удоволствие, експериментирай. Може да го обкрачиш през кръста и да се движиш близо до тялото за по-плитки тласъци или разтвори колене за по-дълбоко проникване. Изборът е твой.

2. Вземи контрола в свои ръце

„GoT“ позата или Момичето отгоре. Това си е „Позата на подчинение и власт“. Ти сама решаваш скоростта и посоката на секса. Ти си господарката, а това може да те накара да се почувстваш наистина властна. Опитай се да хванеш онзи главозамайваш ритъм, който ще го подлуди. Бавно потъркай клитора в тялото на партньора, след това ускори, докато усещаш, че удоволствието ти расте и можеш да видиш как любимият е на път да свърши. Чувствай се свободна да вкараш още малко напрежение, като отново забавиш ритъма – ти си господарката в тази поза в крайна сметка.

3. По-лесен достъп навсякъде

Когато си отгоре ръцете са свободни за милувки, допир и докосвания. Прокарай ръцете по гърдите и тялото му. Спри се на зърната, които обикновено са силна ерогенна зона, както за жените, така и за мъжете. После постави ръцете му да си поиграят с гърдите ти, докато ти придържаш малък вибратор върху клитора си. Партньорът може да притиска бедрата ти, докато правиш кръгови движения с тях, като така засили натиска върху клитора.

4. Интимност извън класациите

Допълнителна възбуда и горещо омайващо вълнение? Още една силна поза GoT. Позата ти дава възможност да поддържаш силен зрителен контакт по време на секс. Сексолозите твърдят, че това заздравява връзката. Ако те е срам да погледнеш партньора си, без да се притесняваш и да си мислиш дали изглеждаш добре в този момент, трябва да си наясно със следното: Той по никакъв начин не критикува нито циците, нито целулита, нито корема. Най-вероятно през главата му минава единствено: „Май, няма да издържа дълго“.

5. Без омръзване

Когато ти е гот и си възбудена, няма нищо срамно и лошо да се качваш отгоре му. Може да пробваш като разкрачиш крака на леглото или се обърнеш така, че да гледаш към стъпалата на партньора. Спомни си, нали? Това си е класическата „Обърната ездачка“. Пробвай на стола, а защо не и на пода. Разнообразието е от ключово значение да не ти омръзва това класическо продължително удоволствие. Коментари