Перфектният начин да опознаем тялото си (Част II)

Веднъж само да разберете, че можете и сама да си доставяте максимално удоволствие, ще бъде и много по-лесно след това да помогнете на партньора си, така че пълноценно да се насладите като двойка на по-хубав, емоционален и разбира се по-качествен сексуален живот. Според всички съвременни проучвания, мастурбацията не само, че не е вредна, но е и изключително полезна за жените. Данните сочат, че жените, които не се притесняват и се самозадоволяват понякога, са много по-активни и се радват на истински сексуален живот, за разлика от тези, които не я практикуват.

Но да се върнем към вашия вибратор. Всяка жена трябва да притежава в нощното си шкафче, поне един такъв приятел. Когато поискате ще си доставите удоволствие и сама, но повярвайте, мъжете няма да имат нищо против, понякога да включите и него в любовната игра. Тук изниква въпросът. Кой вибратор да изберем?

Ето и най-популярните:

Според американско изследване между 4000 жени на възраст 20-65 години, всяка втора е отскачала до секс шопа и си е купувала вибратор, като това по никакъв начин не е свързано с някакъв проблем. Специалистите горещо препоръчват вибраторите за подобряване на сексуалния живот на жената, а защо не и на двойката, ако тя използва такъв тип или други играчки. Най-простичко казано: Ако до този момент не сте смеели дори да си помислите за вибратор и имате куп предразсъдъци, спрете. Може би е време да промените тази нагласа и да да експериментирате. Видовете вибратори са много, но вие изберете най-подходящия за вас. Ако се срамувате да влезете в секс шопа, може просто да си поръчате артикула онлайн.

Клиторен:

Клиторните вибратори помагат жената да постигне оргазъм чрез клиторна стимулация. Размерът им е малък, но разнообразието от цвят, марка, дори и форма огромен. Особено харесвани са тези модели, които имат двойна функция или така нареченото двойно стимулиране както на клитора, така и на G-точката. Двойният оргазъм е разтърсващ за жената, а ако мъжът поеме изпълнението на тази задача, усещането е извънземно.

Дилдо:

Този вибратор напомня изцяло мъжкия пенис. Изработва се от различен вид материи. Може да се срещне както пластмасов, така и гумен, от латекс и др. Този вибратор може да се ползва индивидуално от жената, както и съвместно с партньора. С него може да се прониква – вагинално, анално, дори орално, което разширява възможността и за сексуална стимулация. Предлага се в различни размери, според предпочитанията. От този вид се продават и вибратори с двойна стимулация, за анално и вагинално проникване

Модел „заек“: Моделът заек е вибраторът, който осъществява едновременно и вагинална и клиторна стимулация. Вибраторът има два края, които са различни по размер. Тези накрайници обаче са свързани помежду си с една обща основа. Единият край се използва за вагинално стимулиране и проникване, а другият край, той е и по-малкият като размер – за клиторно масажиране. Защо заек, защото напомня много чифт заешки уши

G-спот стимулатор:

Този вибратор има една особена извивка и покритието му е желатиново. Извивката улеснява стимулацията на т.нар. Г-точка, а също и простатата при мъжете. Производителите препоръчват нанасяне на много лубрикант, особено когато се използва за сексуална възбуда при мъжете.

Анални вибратори :

Те са изработени и съответно предназначени само за анално проникване, отличават се от другите вибратори по основата. Тя е е много по-обемна и задължително има специална дръжка , която да не позволява приплъзването му навътре в ануса.

Двойни вибратори:

Произведени са с една цел-цел да докосват и масажират две ерогенни зони едновременно или независимо една от друга. Най-често се ползват за симултантна стимулация на влагалището и клитора. Ако се ползва от мъжа стимулират едновременно простатата и перинеума

Тройни вибратори: При жените стимулират вагината, клитора и ректума, а при мъжете – ректума, перинеума и скротума.

Изборът е ваш. А удоволствието незабравимо. Не забравяйте, опознавайки вашето тяло, ще дадете възможност на партньора да ви достави удоволствието, за което дълго сте мечтали. Така и той ще е на седмото небе, защото истинският мъж, е мъж и в леглото.

Перфектният начин да опознаем тялото си. Коментари