Топ пози за Коледа. Как да се забавляваме в леглото

Наближава Коледа и Нова година. Задават се много почивни дни. И съответно ще разполагате с повече време за почивка, смях, забавление и разбира се много, много креватни подвизи. Доза разтърсващ секс със сигурност ще ви зареди и ще направи почивните ви дни едни от най-хубавите.

Топ пози за Коледа

Имате нужда само от едно – да направите един бърз преглед на актуалните коледни секс пози, които Ви предлагаме. Действайте!

1. „Джингъл белс“.

Коледна камасутра - секс поза джингъл белс

Тази поза е прекрасно допълнение за някоя късна сексуална сесия. Мъжът ляга по гръб с леко разтворени крака. Партньорката му сяда върху него, но обърната с гръб. Почти като ездачка в гръб, но с бонус. Жената ще има чудесна възможност да контролира темпото и проникването, както и да да докосва тестисите на половинката си, което със сигурност ще го побърка.

2. „Еленчета“.

Коледна камасутра - секс поза елените

Невероятен коледен подарък, който може да си доставите с любимия. При тази поза жената застане на колене, като се подпира с изпънати напред ръце. Партньорът й застава много близо зад нея, като обхваща плътно талията ѝ с ръце. В тази поза дамата е облагодетелствана, тъй като мъжът може спокойно да стимулира клитора и да я докара до няколко едновременни оргазъма.

3. „Почивка за Коледа“.

Коледна камасутра - секс поза коледна почивка

Тази поза може да се практикува, когато и двамата партньори са се поизморили от бурния секс и акробатичните номера под завивките. Ако пък този ден сте си позволили да изпиете няколко чашки повече, позата е добър вариант за максимално малко движения на главата. Мъжът и жената трябва да легнат един срещу друг, като краката им обаче остават вдигнати и леко свити в коленете. Приближавайки се достатъчно близо и преплитайки краката, мъжът прониква дълбоко в половинката си. Позата е идеална за стимулиране на G-точката.

4. „Скок през комина“.

Коледна камасутра - секс поза през комина

Тази поза също да прекрасна възможност на мъжа да стимулира G-точка. Това е вариация на позата класическа ездачка. Мъжът сяда на леглото като изпъва и леко разтваря краката. Половинката му сяда между тях. И двамата трябва да са силно притиснати един друг, помагайки си с ръце. Позата е супер възбуждаща и за двамата, защото както тя, така и той могат да контролира ситуацията и да си доставят незабравимо удоволствие.

5. „Дълбоко проникване“.

Коледна камасутра - секс дълбоко проникване

Ако сте настроени за по-силови изпълнения в леглото, то това е едно от нашите предложения. Дамата ляга по гръб, като се стреми да изпъне максимално краката си нагоре. Мъжът застава на колене до нея, така че краката ѝ да застанат от двете страни на главата му. Същевременно партньорът хваща силно краката на любимата и по този начин контролира ритъма и проникването по-добре. Жената от своя страна може да стимулира клитора си. Коментари