13 знака, които разкриват уменията му в леглото

Лятото е в разгара си. Сексуалните желания съвсем естествено стават дръзки и закачливи. И докато се двоумите дали мъжът, с когото за втори път си пиете кафето, ще бъде добър в секса, на хоризонта се появява следващият, който също грабва вниманието ви.

Хубаво е да научите, че някои малки подробности в характера и навиците на мъжа да вас разкрива доста детайли около неговите сексуални предпочитания. Нужно е просто да разчетете детайлите правилно.

Прочетете тези 13 мънички тайни и разберете какъв сексуален подтекст крият мъжките странности

1. Гризе си ноктите

Невероятно, но факт. Мъж, който си гризе ноктите се раздава! Нарушава условностите, не се свени от нищо и умело стига до финала. Харесва екстремните преживявания и определено всичко казано дотук важи с пълна сила за сексуалните му предпочитания и страсти. А това допълнително увеличава желанието.

2. Има си домашен любимец

Мъжът, велик собственик на куче, има способност да поставя винаги нуждите на другите пред своите собствени. Е, това определено си е плюс за дамите. И както е свикнал да се грижи за кучето, така е и маниак на тема чистота. Внимавайте да не забележи петно на блузата Ви.

3. Супер красив и неотразим

Мъжът, с когото се срещате, но все още не сте правили секс, не блести с красотата на сексимволите от Холивуд. Няма страшно. Не е необходимо да „се хващате” за очевидната разлика. Ако е красив не означава, че е мачо в леглото. Уменията в кревата се дължат на други неща и това е нещо, което трябва да знае всяка една жена!

4. Пише изключително красиво

Специалистите, които изучават взаимовръзката между почерка и характера на мъжа твърдят, че мъжете, които изписват буквата „у” с извит край, се отличават с много по-високо либидо и огромно въображение. Като тук само да намекнем, че става дума за едно доста по-специално въображение…

5. Ухае божествено

Ароматът, който долавяте в мъжа до вас, е особено показателен за сексуално привличане. Колкото по-ви привлича уханието, толкова по ви се струва, че двамата ще се допълните страхотно като интимни партньори от чисто генетична гледна точка.

6. Има правилна позицията на тялото

Eзикът на тялото показва доста от характера на човек. Ако мъжът до вас има правилна позиция на тялото . Ходи изправен, то той определено е склонен да положи огромни усилия, за да направи щастлива жената до себе си.

Ако стойката е правилна, това означава, че мъжът има увереност и самочувствие. И обратно, ако позицията е неправилна може би е мързеливец, който не би дал всичко от себе си, за да ощастливи момичето до него и то да остане доволно.

7. Умее да се иронизира и шегува

Ако един мъж умее да се иронизира това показва, че той не е прекалено сериозен и егоцентричен. Не се притеснява, че може да сгреши, защото винаги успява да намери начин да поправи грешката . Не се самосъжалява, а напротив – амбицира се повече.

8. Говори много езици

Супер знак, ако мъжът до вас говори чужди езици. Това говори, че е интелигентен и че има желание да учи нови неща. В сексуален аспект пък значи, че е готов да се представи перфектно и да получи наградата, която му се полага за усърдно свършената работа. А това си е сериозен аргумент в полза на бъдещия ви сексуален партньор.

9. Шофира прекалено нервно

Ако мъжът до вас е нервен и ядосан зад волана, докато ви взима за вечеря, той най-вероятно е особено нетърпелив и всъщност се интересува най-вече от крайната дестинация, а не от пътя, по който ще стига до нея. Така ще разберете, че той ще се интересува малко от собственото Ви удоволствие, защото ще се стреми да стигне по-бързо до своето.

В случай обаче, че кара със значително по-голяма скорост от разрешената, слагайте колана! Мъжът до вас определено е много страстен и си пада по дълбоките и чувствени преживявания. А леглото ? Същото важи и там с пълна сила!

Мъжете, които карат бавно и внимателно и са предпазливите не са за препоръчване в леглото. Съвсем е възможно във връзката ви вие да сте тази, която настоява за повече екстремност и екшън.

10. Обсебен е от стриктно спазване на графика, който си е определил

Ако кавалерът се появява на срещите доста преди това, бъдете нащрек. Ако винаги спазва уговорения час и върши задачите си педантично, той ще бъде изцяло предвидим за вас.

Тези мъже правят всичко по точно определен начин и много рядко са готови да променят метода си, граден с години. В сексуален план това означава, че не си падат много по разнообразието в секса. Така определено бързо ще ви доскучае.

11. Тип „самотник”

Ако мъжът, когото харесвате не обича да се събира с приятелите и предпочита да бъде сам или пък няма такива, то той по всяка вероятност е и слаб любовник. Има огромна необходимост от насърчаване и одобрение. Има ниска оценка за себе си.

Ако сте дама, която обича да доминира в секса и не се свени да „преподавате уроци” на господина до себе си, „самотникът” е идеалният избор. Не чакайте обаче кой знае какви изненади от негова страна. Той си кара с вече усвоени техники, но те определено не са много.

12. Жестикулира докато говори

Господинът, жестикулира рязко с ръцете, прави физиономии докато говори с вас , е много добър в секса. Доказано е, че хората, които ползват мимики и жестове, са доста изобретателни. Кавалерът с вас смята, че секса е изкуство и трябва да бъде отразено по най-добрия начин.

13. Палците му са гъвкави

Има един доста нетрадиционен начин, чрез който можете да направите бърза проверка дали мъжът до вас отговаря на идеала ви за партньор в секса. Издърпайте колкото можете палеца му. Китайците твърдят, че колкото по-гъвкав е палецът на един мъж, толкова по добър любовник е той.

Ако не успеете го на по-голямо разстояние от центъра на дланта, то той е консервативен любовник. Колкото повече обаче се огъва пръста, толкова по-висока е и неговата оценка за уменията му леглото.

Дългият палец говори, че мъжът носи много силна сексуална енергия и обожава да налага контрол. Късият палец пък обратно, разкрива слаб любовник. Гъвкавият палец изключителен в леглото кавалер. Коментари