Докторат по пенисология

Опознаването на неговия важен инструмент /не че не го знаеш вече/ ще го накара да те обожава. Но ако изкараш докторска степен в пенисологията, това ще ти върне инвестицията многократно. Удоволствието, което ти доставя също ще мине на по-високо ниво, разбира се, ако приемаш оргазмите като валута. Приготви се да разопаковаш пакета му – това е подарък, който продължаваш да получаваш постоянно.

Твърде голям?

Вярно е, че когато работиш с хамбургски салам трябва да си направиш някои намествания, за да побереш пакета. Отделете време на предиграта увеличената възбуда буквално повдига матката ти по-високо в тялото ти, като освобождава повече място. Изберете поза лъжичка или с лице един към друг, полегнали настрани. Тези пози изискват по-малко вкарване и изкарване и повече нежно люлеене.

Твърде малък?

Само защото той е с мини наденичка от кръста надолу, това не означава, че не е жребец в леглото. Всъщност Ездачката ще бъде любимата ви нова поза – подскачането на седлото означава, че ти го поемаш целия. Опитай да се търкаш в него, вместо да подскачаш за оптимален клиторен екшън, без да губиш нито един от ценните сантиметри. Ако си повече ентусиастка на темата G точка, избери кучешката. Иии – хааа.

Обрязан?

Не е добре да го подръпваш като пискюл, но няма нужда и да бъдеш твърде внимателна. Преди да го погалиш с ръце или уста, намери юздичката му – ръбчето под главата на пениса и прокара върха на езика си по него. Превърни се в Чародейката на юздичката и ще имаш отдаден мъж – роб до живот.

Необрязан?

Бъди по нежна по време на предиграта: нежен гъдел с устните, езика или върха на пръстите. Когато пенисът на необрязания мъж е в ерекция, супер чувствителната кожа се отдръпва. Тази кожа ще се превърне в най- добрата ти приятелка. Дава ти нещо, което да движиш нагоре – надолу с ръце /без овлажнител/. По време на мисионерската поза създава ръб, които се трие в клитора ти. В този случай повечето си е повече.

Пози

1.Гъдел с чушката

Седни на бедрата му с широко разтворени крака. Плъзга бедрата си назад и напред като стимулираш онези чувствителни няколко сантиметра от вагината ти с главата на пениса му.

2. Ракетоизсттрелвачката

Легни по гръб и вдигни крака на една страна докато той влиза в теб. Стискането и вдигането на краката те прави супер тясна и ъгълът на бедрата означава, че той ще уцели местата в теб, които рядко получават нежност и внимание.

3.Играта „Ох, момче“

Докато той си играе на Xbox, опитай играта, в която и двамата печелите. С гръб към него се наведи и притисни краката си заедно между неговите. Стегни се между бедрата му и издай назад дупенцето ти. От дълбочината на ъгъла ще поеме пълен контрол.

4. Трикът на свирката, който ще те превърне в легенда.

Когато го плъзгаш вътре и навън от устата, опитай се да изкараш езика си малко навън /дръж го широк и плосък/, така че дори и когато се отдръпваш, това стимулира долната част на пениса му, като създава усещане за никога несвършваща свирка. Още нещо: Нежно обхвани топките му с ръка, докато действаш и той ще бъде пристрастен към свирките за цял живот. Коментари