Искаш да разбереш какъв е в леглото – дай му бонбонче

Изобщо не се шегуваме. Ще ви покажем един изключително лесен метод, чрез който да познаете предварително какъв ще се окаже той в леглото. Със сигурност сте чели доста проучвания и експерименти: „Как да разпознаем мъжа дали е добър любовник и как се справя под завивките“. Колкото статии, толкова и различни мнения. А тук ще ви помогнем да го „разобличите“ с един най-обикновен бонбон.

Начина, по който той ще развие бонбона от обвивката и след това ще го хапне може да ви подскаже какво да очаквате под завивките.
Ако не ви се четат задълбочени проучвания, които не винаги се оказват верни, но все пак имате желание да разберете какъв е той, преди да го допуснете до себе си, просто го почерпете с бонбон по ваш избор. Оказва се, че това е най-сигурният тест, твърдят сексолозите, които ни предлагат това проучване.

Тип 1

Ако е от мъжете, който веднага разкъсва обвивката, без дори да се замисли. Да си знаете от сега, че с подобен тип няма как да очаквате много дълга любовна авантюра! Знаете фразата: „От вратата и в леглото“. След първия път, не се чудете, ако не ви потърси никога повече.

Тип 2

Ако е от мъжете, които след като вземат бонбона и започнат да си правят някакви фигурки от обвивката, определено се настройте за бурна страст, голяма изобретателност и експерименти от негова страна по време на сексуалния акт. Бъдете сигурни, че ще успее да ви изпрати на седмото небе. Определено с този тип мъже имате и огромен шанс да създадете трайна връзка.

Наистина е невероятен любовник

Тип 3

Мъж, на когото дадете бонбон, а той започва да прави някакви сложи геометрични фигури или пък заглажда опаковката по десет пъти, това означава само едно. Той е много последователен и дори педантичен любовник. Да, малка е вероятността да ви засипе с романтика и изпепеляваща страст, но едно е сигурно при всички случаи ще ви докара мощен оргазъм.

Тип 4

Ако е от мъжете, които започват да придърпват краищата на обвивката или да я навиват на руло, бягайте. Това е сигурен знак, че пред вас стои един много неуверен и притеснителен тип. Не се чудете, ако все пак сте решили да пробвате, че той непрекъснато и рязко ще сменя темпото и то в най-неподходящия момент. Съвет от нас, ако останете с него, вие водете парада и определяйте правилата в секса.

Тип 5

Ако обвивката от бонбона, който сте му дали, е сгъната и прибрана внимателно в джоба, бъдете сигурни, че с този тип мъж освен добре познатата класика в жанра – мисионерска поза, нищо друго няма да ви предложи.

Тип 6

Черпите го с бонбон, а той мачка хартията и небрежно я хвърля на пода. Внимание! Пред вас е едно наистина лошо момче. Наистина е невероятен любовник и определено ще ви накара да се почувствате в рая, но и определено не бива да си мислите за нещо по-сериозно. Коментари