Шест признака, които издават слабия любовник

В мечтите си всяка жена си представя идеалния любовник. Обаче как да определим дали мъжът ще справи добре или зле в леглото преди да се впуснем в интимни отношения? Малко предварителна информация може да ви спести едно разочароващо преживяване. Съществуват няколко признака, според които можете да предположите дали вашият избраник ще се окаже посредствен в леглото или пък вещ любовник който ще ви докара до екстаз.

Не умее да се целува

Един от признаците, че той няма да ви изстреля до небесата в леглото, е неумението му да се целува. Ако докосването до устните ви е сухо и вяло, най-вероятно и на следващите етапи не ще успее да разпали страстите ви. Партньори от този тип подхождат на жени, които не се вълнуват много от секса.

Ако пък целувките му са твърде „мокри“, това загатва, че чувствеността няма да се окаже една от най-силните му страни. Ако той не включва езика си по време на целувките то е ясно, че изобщо няма да му дойде на ум да го използва за други игрички и гарантирано ще се окаже некадърен и скучен любовник.

Държи се дебелашки

Господата, които имат дебелашко поведение и под завивките ще се проявят по същия начин. Единственият им стремеж е да получат бързо сексуалното си удовлетворение, без да ги интересуват нуждите на партньорката им.

Самохвалко

Не се доверявайте на мъже, които постоянно парадират с любовните си приключения. Добрият любовник няма нужда да се хвали със сексуалните си похождения. Ако избраникът ви си пада редовно да разказва басни за сексуалните си преживелици, бъдете сигурна – не го бива в леглото! Според психолозите хората, които са крайно несигурни в себе си говорят най-много за секс.

Той е зле в леглото – трябва ми добър любовник

Не умее да танцува

Добрият любовник ще ви води добре и на дансинга, няма да ви настъпва или да пристяга твърде силно талията ви. Зле танцуващите господа като цяло са егоисти и под завивките. Човек, който няма усещане за ритъма, няма да почувства и предпочитанията ви по време на интимна близост. Между другото същото се отнася и за дамите, които не се справят добре с танците.

Свенлив поглед

За да прецените навреме ще се окаже ли избраникът ви добър в секса, обърнете внимание на погледа му. До голяма степен това казва много за характера му. Ако имате чувството, че мъжът се притеснява да срещне очите или още повече да огледа тялото ви одобрително, това е аларма да се помислите за преценката си. Подобно поведение най-вероятно е следствие от неопитност в интимните отношения и подсъзнателен страх от сексуални отношения.

Не мирише добре

Дали става въпрос за неприятни аромати от устата или тялото няма голямо значение. Важното е, че зле миришещият мъж ще ви замирише още по-кошмарно, когато се съблече. Използването на твърде тежки парфюми също е повод за притеснение. Това може да е признак за огромна суета и нарцистично поведение или пък за увредено обоняние. Вероятно е също мъжът да се облива със силен парфюм с цел да замаскира някоя специфична телесна миризма, с която тепърва ще запознаете.

Всъщност на подсъзнателно ниво миризмата определя до голяма степен избора ни на партньор и влияе на вътрешната ни преценка за генетична съвместимост. Имайте едно на ум, хормоналните контрацептиви влияят отрицателно на подсъзнателната способност да преценим по миризмата дали партньора ни подхожда. Коментари