Как кръшкат зодиите

Телецът изневерява заради липсата на нежност, Везните не знаят защо кръшкат, а лъвът смята забежките по чуждо за забавна игра. Как изневеряват различните зодии показва този хороскоп.

Овенът – Известен любовчия

Овен (21 март - 20 април)

Овен (21 март – 20 април)

Изневярата за него е като към спорт – един от любимите му, при това влага голяма доза постоянство в практикуването му, а чуждите постели са неговия терен. А най-ужасното от всичко е, че въобще не му пука за последствията.
Обикновено не отрича, че кръшка и се оправдава с максимата, че не може да се бори със себе си и естествените си нужди. Не е учудващо, тъй като мъжете от зодията обичат секса повече от всичко друго в живота.
При дамите положението е малко по-различно – те са по-склонни към моногамия, но ако партньорът не е атрактивен, бързо им омръзва и те също без притеснение се озовават под чужди завивки.

Телец – Един партньор завинаги

Телец (21 април - 21 май)

Телец (21 април – 21 май)

Телецът е семейна зодия, която няма нужда от множество партньори, за да поддържа самочувствието си.
Влюбят ли се, представителите на знака могат да останат с един човек до края на дните си. Стига, разбира се, да е подходящият за тях.
Причина за редките му изневери обикновено става липсата на нежност и разбиране у дома. А и след като кръшне от семейното гнездо, Телецът дълго се обвинява и се терзае. Дори се проклина за слабостите си. Ако би имал възможност, той би запазил брака се непокътнат.
От всички мъже в зодиака той най-лесно прощава на половинката си. Жените също не правят трагедия от изневярата.

Близнаци – с бармана не се брои

Близнаци (22 май - 21 юни)

Близнаци (22 май – 21 юни)

Скуката е най-честата причина, поради която Близнаците могат да се окажат в чуждо легло. Вроденото им раздвоение все ги лашка от едно състояние в друго – днес може да са заклети моралисти, утре разгулни кръшкачи. Те са лекомислени и кокетни.
Ако бъдат измамени, бързат да си поплачат на приятелско рамо. А когато тях ги хванат в крачка, измислят инфантилни обяснения в стил: “Е, то с бармана не се брои.”
Мъжете от зодията очакват много от секса, но всъщност не знаят какво точно, затова поглеждат и навън.
Жените са привлечени от материалното, което лесно може да ги препраща от едни чужди обятия в други.

Рак – Мълчаливият страдалец

Рак (22 юни - 23 юли)

Рак (22 юни – 23 юли)

Ракът е една от най-верните и предани зодии на небосклона.
Представителите на знака боготворят своето семейство, ненавиждат разводите, главно заради произтичащите от тях неразбории, загуба на спокойствие и материално разхищение. Затова и хората от този знак толкова рядко поглеждат извън брачното ложе, че категорично са по-скоро изключения, отколкото правило.
Напротив твърде често, когато половинката им кръшка, те са склонни да си затворят очите и да страдат мълчаливо.
Ако мъжът изневерява, той вероятно е влюбен и ще се ожени за любовницата си.
Жените просто никога не го правят.

Част II

Част IIIКоментари

Така е -по скоро сме изключения ,отколкото правило! : ) 🙂 :* :*.