Фалшива любов- тръгнете си веднага!

Никога не се жертвайте за някой, който не признава вашата стойност. Страданията, породени от фалшива любов са сложен процес, който води до болезнената фаза при вземане на решения. Да си тръгнете или не! Затова следвайте тези стъпки и повярвайте в себе си. Обичайте тези, които ви обичат и отговорят на любовта ви. Другото е заблуда.

1. Ако някой не може да види колко сте важни,

игнорира ви, изоставя или не ви уважава, не го молете да се грижи или обича, защото любовта му към вас никога няма да бъде истинска или искрена.

2. Никога не се изкушавайте

да вкусите отровната ябълка на безразличната любов, защото тя ще ви накара да страдате.

3. Ако искате твърде много,

това е, защото знаете какво искате и колко е важно за вас.

4. Вие трябва да сте важни за себе си

и да вярвате на този, който оценява вашите мисли, желания, мнения и поведение.

5.Трябва да избягваме хора,

които застрашават емоционалното ви равновесие.

6. Помнете най-съкровените си желания,

слушайте и обичайте себе си, защото вие сте единствените, които могат да си помогнат да избягате от фалшивите любови.

7. Никога не трябва да молите за любов

Ако молите за любов, това означава, че искате нещо, което не е никъде, освен в ума ви. Единственото нещо, което може да ви предложи просията, е липсата на самочувствие; пречка за вашето емоционално развитие и болка, която води до липса на достойнство.

8. Когато обичате някого,

искате да се грижите за него и никога да не изпитвате романтична фрустрация. Емоционалните рефлекси ни карат да искаме да бъдем обичани, насърчавайки чувствата и емоциите на хармония, искреност и любов. Ако не избягате веднага от фалшивата любов, в крайна сметка ще повярвате, че тя ви кара да се чувствате добре.А това не е така. Ще си помислите, че не заслужавате нечие внимание или обич и в крайна сметка ще се убедите, че едностранните отношения не са толкова лоши.

9. Тръгнете си незабавно от връзка, в който не сте обичани. Просто е: човекът,

който заслужавате, е този, който сам ще се обърне към вас, ще ви оцени и ще ви посвети времето и мислите си. Никой не може да ви направи нещастни без вашето разрешение Мощният инструмент за борба с емоционалната несправедливост и безразличието е самоопределението. То трябва да бъде придружено от здравословно самочувствие, самосъзнание и да отразява чувствата, желанията и поведението както на вас, така и на другия.

10. Това, което не разбираме, е, че не трябва да гоним тези, които не ни заслужават.

В този смисъл трябва да знаем как да следваме някои успешни стратегии, за да преодолеем болката от фалшивата любов.

Нека да разгледаме някои често срещани случаи на фалшива любов

Като цяло знаем, че нещо не е наред, но не искаме да го изразим с думи или да свалим емоционалните завеси, които носим.

Игнорираме дискомфорта и го избягваме, вярвайки, че емоционалният проблем ще бъде решен от само себе си по естествен път.

Когато най-накрая се поддадем на дискомфорта, идва момент, когато дискомфортът е твърде силен и ние сме принудени да се справим с проблема, преди той да ни завладее.

Но какво се случва, когато се борим със собствените си емоции? Фокусът е върху нашия проблем и войната се превръща в безкрайна битка, която успява само да удължи болката. Изразът „приемете болката“ е също толкова разпространен. Ние обаче не трябва нито да го игнорираме, нито да го приемаме.

Това, от което наистина се нуждаете, за да можете да контролирате болката от фалшивата любов, е да се изправите пред нея и да се отдалечите от нея. Трябва да разберете, че боли, защото това, което наистина искате, е някой да ви обича и най-вероятно другият човек не се интересува от вас или не ви обича.

За да преодолеете болката, следващата стъпка е да намерите решение и да го приложите.

Какво е правилното решение?

Убедете се, че ако не можете естествено да получите признанието, което търсите, ще бъде още по-трудно да го спечелите. Правилното е стоите далеч от този човек, тъй като само така ще сме сигурни, че ще преодолеем болката. За да сложите край на болката, която съпътства фалшивата любов, първо трябва да я разберете и приемете.

Нормално е да скърбиш за загубата на нещо, което обичаш толкова много. Да обичаш и цениш себе си: да подхранваш отношенията си със самочувствие. Въпреки че всяко емоционално състояние е сложно, всяка болка има решение. Истинската промяна е възможна, когато искаме да се справим с нея и да се справим с болезнената ситуация

Затова трябва да дадем да се разбере, че първият човек, на когото трябва да посветим времето си, сме ние самите. Тогава ще можем да преценим кой ни кара да се чувстваме добре и кой не. Не молете за внимание или малко повече любов от никого Коментари