Пет типа жени, които дразнят мъжете

Пет типа жени, които мразят мъжете.От години се е наложило схващането, че всички мъже мечтаят за дългокраки красавици със звездна усмивка, дълги коси и изваяни гърди. Да, мъжете ценят красотата, но дори и най-голямата красавица може да ги отблъсне, ако се държи се държи по определен начин.

Истината е, че мъжете мечтаят да намерят жена, която да не само да е красива, но да бъде и добра в много аспекти. Естествено претенциите на мъжете към жените са различни.

Някои харесват деловите и сериозни жени, други обожават спортния тип натури като акробатки и гимнастички, а трети пък се забавляват в компанията на авантюристки.

Но колкото и изтъркано да звучи всички мъже си търсят половинка, която да им морал, да притежава чувство за хумор, да споделя сходни на техните интереси, да им осигури уют и да ги обича.

Има обаче няколко типажа дами, от които почти всички мъже бягат като дявол от тамян. Ето ги и тях:

1. Шефката

Една дама може да е привлекателна и същевременно успешна и силна. Жената трябва да гради кариера и да е независима. Въпросът е да не демонстрира тази амбиция прекалено много. Мъжете се стряскат от прекалено войнствени и еманципирани дами. Не е нужно в личните си отношения да да се държите сякаш сте на делова среща. Тези жени често забравят какво е романтика и се държат властно и студено с мъжа до себе си. А това накърнява мъжкото му его и той рано или късно си тръгва.

2. Безгласната буква

Мъжете не харесват дами, които винаги се опитват да се нагодят по тях като пластилин. Мъжете не искат жени, които никога нямат собствено мнение, нямат никакви цели и мечти, нито пък свой живот. Определено за всеки мъж е изпитание да задържи интереса си повече от три дни върху толкова скучна жена.

3. Мъжкараната

Да, има такива жени. Те обожават да са в мъжка компания и често дружат и излизат основно с мъже. В един момент дамите започват да губят от своята женственост, в стремежа си да са равни на приятелите си. Започват да пият като тях, да се смеят като тях и да коментира по мъжки мачовете. Мъже се дразнят, когато момичето се държи по този начин и не могат да проумеят интереса на една жена към този тип компания. Не е особено привлекателно.

4. Разглезената принцеса

Тук говорим за глезлите, които имат мега високи изисквания. Обожават лукса, цветята и диамантите. Имат един огромен списък с желания, които мъжът до тях е длъжен да изпълни. изпълни. Искат да им се купуват скъпи дрехи, коли и бижута. Не са много мъжете, които искат, могат и наистина успяват да се справят този тип жена. Тези жени често са доста повърхностни и меркантилни и това в определен момент отблъсква всеки мъж, колкото и да е влюбен.

5. Обсебващата

Жените от този тип навлизат в живот на един мъж с гръм и трясък. И не след дълго така го обсебват, че той губи напълно своята независимост. По-умните мъже бързо се опомнят и не позволяват това да се случи. Те се отскубват от атаката на обсебващата жена до себе си преди да е поискала брак, деца и дом. А тези, които не успяват цял живот се чувстват притиснати, задушавани, контролирани. Коментари