Зодиите, на които не им е писано да са щастливи заедно

Както е известно всяко правило си има изключение, което го потвърждава. Ако случайно познаете себе си и партньора си в следващите редове и все пак връзката ви е безоблачна, то ние искрено ви желаем това щастие да продължи завинаги! Разбира се доста по-вероятно е вече да имате неприятен опит и написаното да ви се стори познато. Просто има характери, които не си подхождат и това е. Не става въпрос за добри и лоши, а просто за несъвместими. Погледнато през призмата на астрологията това са следните зодии.

Водолей и Риби

Водолеите са свободолюбиви личности, които с безкраен интерес прочуват всички възможности предлагани им от живота. Непредвидимите им действия обикновено са водени от моментните им хрумвания и желания. Не умеят да изразяват чувствата си, нито пък ще им дойда на ум да спретнат романтична изненада. За Рибите именно това е много важно. Те няма как да преглътнат пренебрежително отношение от партньора, както и отсъствието на романтика и нежност. Връзката между тези два зодиакални знака е крайно неперспективна.

Овен и Телец

И двата знака са упорити и силни характери и отношения между тях трудно могат да се нарекат хармонични. Представете си, как Телецът е седнал на люлеещия си стол, похапвайки си отбрани сирена отпива от чашата отлежало вино се наслаждава на огъня в камината. И този момент Овенът нахълтва и на лицето му се появява разочарована гримаса – защо Телецът си прекарва времето с глупави занимания, вместо да свърши нещо. А има цял куп важни неща за вършене, да му се не види! Няма начин бохемската и изискана природа на Телеца да си пасне с първосигналната арогантност на Овена.

Рак и Везни

И двамата са интелигентни, чувствителни, вярват искрено в истинската любов и не понасят агресията. И все пак хармонична връзка по между им е почти невероятно явление. Везните се прехласват по светския живот. Излизанията с приятели, харченето на пари и импулсивните решения са тяхната същност. Ракът предпочита да си стои в къщичката и да си събира парите. Той постоянно ще се чувства недооценен и пренебрегнат, защото няма как да проумее защо Везната предпочита да го остави вкъщи и да отиде на кино.Връзката между двата знака би била възможна само с цената на доста компромиси. Но на нито един от тях тази дума не им говори нищо.

Лъв и Дева

Лъвът трябва да е сред хора и да бъде център тяхното внимание. Девата предпочита ролята на страничен наблюдател, при това в компанията на най-близките си. Лъвът е енергичен и напорист, обича да действа със размах. Девата е усърдна е и трудолюбива, прави нещата стъпка по стъпка и рядко избухва. Но разбира всичко това е дреболия в сравнение с това, че Лъвът изпитва потребност да усеща подкрепа от партньора си, особено ако е захванал нещо ново. А Девата си умира да критикува. И освен това да предрича провал на всичко дори преди да е започнало. А това е нещо, което лъвската натура няма как да понесе. Затова връзката между тези два знака е много трудна и тежка.

Близнаци и Козирог

Началото на такъв съюз винаги е много интересно и вълнуващо. Козирогът с прехласва по енергичния, съзидателен и забавен Близнак. А Близнакът пък от своя страна се чувства изключително специален заради стабилността и подкрепата, които Козирогът предлага – както в материален, така и в емоционален план. Но след време различията стават непреодолими и стават като трън в очите им. Козирогът лека по лека се отвращава от вятърничавото поведение и фриволния характер на своя спътник. Близнакът от своя страна се отегчава до смърт от консервативния начин на живот и мирогледа на Козирога. А ако Близнакът не понася скуката, то Козирогът пък не търпи непостоянство и вятърничавост.

Скорпион и Стрелец

Скорпионът е недостъпна натура, сложна и трудна за разгадаване. Животът за него е непрестанна борба и той преследва целите си, безмилостно разбивайки на пух и прах всяко препятствие, без да се замисля за последиците. Стрелецът от своя е открита и изключително откровена личност, за която целия живот е една игра. Той преминава през него с усмивка, а не с юмруци. В един момент безскрупулните действия на Скорпиона ще предизвикат неговата погнуса. Обаче доста преди да се стигне до това Стрелецът ще се превърне в дразнител номер едно в живота на Скорпиона. Постоянното напрежение и неразбирателство не само ще накара двамата да се разделят, но и е доста вероятно да се намразят доживот.Коментари

ne e verrno za oven I telec.