2018 е годината на Кучето. Какво очаква всички зодии

През 2018-а настъпва годината на Земното Куче. Неговият цвят е жълт, а стихията – земя. След 2016 и 2017, сега страстите минават на втори план. Почвата е по-плътна, тя носи мир и спокойствие на мястото на бушуващите горещи чувства и емоции. Това ще се отрази върху всичко: политика, кариера, здраве, личнен живот и дори върху природата.

Кучето е 11-я знак от 12-годишния цикъл на източния календар. То се асоциира с енергията „ян“ и елемента „метал“. Съответстващият му знак от западния зодиак е Водолей.

Кучето символизира:

Хубави качества – честност, отзивчивост, самоотверженост, отговорност, целеустременост, праволинейност, надеждност, упорство, но и

Лоши качества – безпокойство, циничност, неувереност в себе си, самокритичност.

Особености на годината на кучето

За да привлечем блага през 2018-а, задължително трябва да се подготвим за пристигането й от по-рано. Да опознаем характера на нейния владетел. Нравът на Кучето не е прост. Той е съчетание на ред крайни характеристики. Кучето е честно, благородно, дружелюбно и упорства в поставените цели. Но в същото време то е лениво и реакциите му не са предсказуеми.

Като цяло невисокосната 2018 ще донесе хармония, стабилност, умиротворение и спокойствие. Време за прекратяване на войни, противопоставяне, конфликти – на световно и на лично ниво. Периодът благоприятно ще повлияе развитието на световната икономика, а също и икономиката на повечето страни.

Пренесено в личен план, 2018-а е година на съединяването и обединението на силите. Източният хороскоп разглежда 2018 като благоприятна за съединяване на личните съдби – създаване на стабилни отношения и здрави, ползотворни семейни връзки.

А сега изчерпателен хороскопа за всички китайски зодии

Плъх

2018-а ще е ползотворна за Плъха, ако той се откаже от навика си да ползва своето обаяние за користни цели. Жълтото Куче обича всичко да е честно и няма да толерира интриги и тайни планове. Ако Плъха играе по правилата, може да забрави за проблемите. Той има достатъчно таланти да постигне целите си и по другия начин – да очарова началници и партньори с професионализъм, а не с мили очи.

През 2018-а на Плъховете се предоставя възможността да разширят кръгозора си. Но добре е техните желания да съвпаднат и с възможностите им

Неуверените в себе си Плъхове с помощта на Кучето имат шанс да намерят половинка в интернет – в сайтовете за запознанства техните профили ще изпъкват.

По принцип на Плъха не са му нужни пари, за да изглежда добре. Парите в джоба му доставят достатъчно излъчване. Финансово ще бъдат стабилни и изобилни. Винаги в курса на събитията, те ще надушват изгодни сделки, ще включват удачни договори и ще привличат благоденствие.

Бик

Годината на Кучето носи множество положителни тенденции за Бика. Трудности ще има, но Бикът ще ги преодолява с чест и за пореден път ще доказва своята самостоятелност. Нищо няма да го откаже от намеренията му. Плодовете от усилията му ще дойдат, макар и по-бавно.

Не само в работата, но и в семейството начинанията малко ще буксуват. Но Биковете, които не се откажат, ще постигнат целите си. Липсата на бърз резултат няма да се отрази на качеството.

Няколко важни съвета за Бика: в професионалните дела не разчитайте на помощ отстрани. Оглеждайте се за нови познанства, които в бъдещ момент ще бъдат от полза. Бъдете готови за пътувания – през 2018-а те ще бъдат много. Бъдете осторожни за външния си вид и помнете, че често посрещат по дрехите.

В годината на Кучето Биковете ще проявят талантите си и ще бъдат подпомогнати да решават проблемите си. Жълтото Куче ще помага за преодоляване на препятствията.

На любовния небосклон има ярки и незабравими срещи. Те ще се задълбочат, щом Бикът се откаже от своята властност. Господарят на 2018-а ще подпомогне създаването на нови връзки, но и Бикът трябва да се постарае.

Тигър

2018-а е благосклонна към Тигрите и ще намали до възможност техните проблеми и грижи. Кучето се грижи за спокойствието и мира. То ще внесе този елемент и в бурния живот на големите котки.

Жълтото Куче пази от неприятности, а Тигърът много се нуждае от подобен закрилник. Тигърът ще бъде симпатичен на Кучето със своята искреност и откритост. Така той ще получава максимум облаги от енергиите на годината, без особено да променя характера си.

Но както казахме, през 2018-а лъжците и мошениците не дремят. Тигрите също да слушат и вярват на интуицията си и да внимават да не бъдат подведени.

В годината на Кучето на някои котки ще се прище да облекат костюм на бизнесмен. Няма нищо по-лесно – той им отива и ще донесе блага, стига сами не се откажат от инициативата си.

В любовните дела 2018-а носи успехи на Тигрите. Ловци по природа, големите котки ще ловят поклонници като мухи, ще манипулират успешно и ще пораждат въздишки. Но за създаване на истински отношения, по-добре Тигрите да се откажат от манипулациите. Кучето ще следи за честността и в тази сфера и няма да подпомага измамите.

За семейните Тигри годината е богата на пътешествия. Няма да са много дните, в които да стои у дома и да бездействате.

Финансовата ситуация на Тигъра по времето на Жълтото Куче е нелоша. Златното ключе отдавна лежи в джоба му, остава да намери вратата към съкровището. Ще му помогнат късмет и упорство, чрез които парите ще се проявят в реалния живот.

Заек

Амбициозен, но не агресивен, доброжелателен и тактичен, Заекът се цели в хармонията. Затова 2018-а ще го зарадва с една приятна за него атмосфера. Кучето цени мира и спокойствието и в тази част то плува в един и същ поток със Заека.

Кучето цени и други качества на Заека като обмислянето на риска и неговата премереност. Затова в деловия живот то ще му предоставя добри възможности да реализира наклонностите си и да спечели от това. Заекът обожава комфорта и уюта, а през 2018-а той ще ги получи и ще им се наслаждава.

Но нека Зайците не се отпускат в меките кресла и нека не потъват в любимото спокойствие, годината на Кучето е време за успешни дела и нека не я проспиват.

Финансовата сфера е пълна с изненади. 2018-а им дава шанса да заработят много пари и то по предпочитан от Заека начин. Енергията на годината е такава, че Зайците със затворени очи ще достигат целите си.

Заекът ще успява и в любовта. Очарователно създание, той ще бъде поставят на пиедестал и ще бъде активно ухажван. Наистина, има риск да му стане скучно и да потърси нещо ново, но пък други представители вече ще са се наиграли и ще търсят идилията. За семейния Заек годината е хармонична и спокойна.

Дракон

Годината на Кучето умножава способностите на Дракона. Той може да се прицели към нова длъжност или ново поприще, да изкара доход от най-невероятното начинание. 2018-а му носи слава и признание, ако подхожда творчески и ползва талантите си.

В годината на Кучето Драконът ще съумее да постигне успех и в любовната сфера. Той ще привлича с чара си нови поклонници и дори ще има шанса да създаде семейство. За семейните Дракони също идват щастливи времена. Те ще бъдат подкрепяни и ще получават помощ безрезервно.

Драконите са създания независими и естествено, ще им се понрави, ако банковите им карти постоянно се пълнят с нови и нови постъпления. Капиталът ще е достатъчен за приятен живот и безконечни пътешествия. Очакват ги приятни изненади, хубави срещи и полезни запознанства.

Змия

В годината на Кучето с жълт цвят Змията може да бъде и кобра – зависи от обкръжението. Конкурентите й да внимават, както и деловите й партньори. Змията във всяка ситуация ще бъде десет крачки напред и винаги ще прави правилния избор. Особени успехи се очакват в творческите дейности, където тя ще разгърне талантите си.

На любовния фронт се очакват прекрасни новини. Ако до момента Змията не е срещнала половинката си, Жълтото Куче ще й помогне. За семейните Змии се отваря възможност да разширят гнездото си, да направят отдавна належащ ремонт, да привлекат повече уют.

Змиите са приятели с парите, а в годината на Кучето финансовото им състояние ще се укрепи и подобри в пъти. Запасите ще нараснат. Съвет: нека Змията се насочи към благотворителност и да сподели част от благата си. Това ще ѝ привлече още повече пари. Всичко ще върви по вода, ако остане вярна на характера си и държи финансовите си дела в тайна.

Все пак Кучето ще донесе нещо необичайно за Змията – безпокойство и неувереност в решенията. Тя ще се колебае повече от друг път и заради това я грозят неправилни избори. Влюбените Змии ще губят увереност в партньорите си, кариеристите – в своите стратегии. Съветът към знака е да намери начин да бъде верен на даденостите си и да не се поддава на нерешителността, присъща на Кучето.

Кон

В годината на Кучето Конят ще скача от радост, ще пърха от щастие. Идва времето да поднови сбруята и да фризира гривата си – деловите партньори посрещат Коня по дрехите. Конят обожава да пътешества и Жълтото Куче му предоставя изобилие от такива възможности. Енергията ще отпраща Коня в чести командировки и ще го пришпорва да гони успеха. Препоръка: в преследване на кариера и постижения, нека Конят не забравя за приятелите.

Кучето ще внесе красота и хармония в любовните дела на Коня. Той поначало умее с лекота да се запознава и да очарова, но през 2018 обаянието му ще бъде усилено. Ярки и емоционални връзки, неочаквани и удивителни срещи – Конят няма да намери време да скучае в конюшнята пред телевизора.

За семейния Кон прогнозата също е оптимистична. Щъркелите вече опаковат малки жребчета и се готвят да ги разхвърлят по адресите. Вярно, родителството няма да свали Коня от небосвода на звездите. Любимите им все така ще изнемогват от ревност и ще се правят на детективи.

Финансовата сфера е във върхова форма – почести и признание ще следват Коня през 2018. Родените Кон са по рождение бизнесмени, а в годината на Кучето ще преуспеят във вс. сфера, която си изберат. Настойчивост + интуиция – ето формулата, която ще донесе чисто злато на Коня. Предупреждение: звездите и богатите винаги са съпроводени от странни личности. Раздавайте на нуждаещите се и се пазете от мошеници и мними бедняци.

Овца

През 2018 г. спокойните и уравновесени Овци срещат сигурната, спокойна почва на Кучето. Тяхната свойствена способност да вървят с дълбока увереност по избрания път, се комбинира с целеустремеността на Кучето. Точната и акуратна натура, която обича всичко да е по правилата, получава още енергия от Кучето – най-отявлен защитник на справедливостта. Качествата на знака се усилват и нищо чудно, че Овците през 2018 са поставени под специална защита.

Съвпадат между най-силните качества на Овцата с енергията на текущата година й печелят успехи в почти всички сфери. Овцата може да не се бои от провали през 2018-а – те нямат място в живота й. Нещо повече – тя ще направи по-голяма крачка напред, откогато и да било.

Овцата е идеалният помощник, секретар и личен асистент. Но ще бъде допускана до креслото на шефа. Ще има шансове да се изкачи, да се разположи и да командва – поне докато се отегчи.

Овцата може да мечтае и за свой бизнес. Главното е да не отлети в облаците, защото хитрите конкуренти й дишат във врата и чакат пропуски. Обаче при лоши обстоятелства Жълтото Куче незабавно ще стане опасен звяр и ще й окаже помощ.

2018-а е богата и на нови връзки, и на раздели, на страст и дори на сватби. За обвързаните близкото бъдеще е гладко като писта.

Предупреждение: Овците обичат разкоша, но нека внимават с харчовете и да не се отдават на безсмислено разточителство.

Маймуна

В годината на Кучето Маймуната ще намагнетизира поклонници. Тя винаги изглежда като пред сесия за моден журнал, а сега ще блести повече от всякога. Предупреждение: Маймуната трябва да подбира ухажорите си, за да се избавя навреме от лицемерите и измамните личности. Купидон ще посети доста Маймуни през 2018-а, а други ще бъдат посетени от щъркела.

Доброто Куче ще облагодетелства Маймуната във финансовата сфера. Небрежна към парите, тя ще получи много дарове. За щастие, ще й се стоварят отгоре без поръчка. За Маймуната ще остане само грижата правилно да се разпореди с капиталите си (което е затрудняващо за нея). Не е зле голямата сума пари да отиде в банката.

Спестовността не е качество на Маймуната, но ако се вслуша в благоразумието на земното Куче, тя ще е възнаградена. Няколко пъти през 2018 ще има възможност да похарчи много пари за удоволствие – така, както си обича. Защитена от мошеници във финансите, тя ще се смее и ще се радва на живота.

Петел

В годината на Кучето активността и енергичността на Петела ще се поограничи. По-малко ще се пъчи, както обича. И ще му е от полза.

Внасяйки спокойствие и ред, господарят на 2018 ще нареди всичко по най-добър начин за Петела – дори пряко собствената му воля. Кучето ще помага във всякакви начинания. И най-смелите мечти на пернатото ще се въплътят с лекота. Но под едно условие: ако по-малко споделяте плановете си с околните. Разказвайте желанията си само на Кучето, и то на ухо.

Но дори и нещо да обърка, Петелът си е заработил настъпването на една изобилна и благодатна година. Може да се разположи в кокошарника и да се радва на пълния порядък в него, на пълните хамбари със зърно и на трудолюбивите помощници.

Ярките Петли ще съумеят да се понравят и на Купидон. Годината на Кучето е пълна със сюрпризи. Амурчетата са наоколо и стрелят само в подходящите партньори. Ако желаете сериозна връзка – заповядайте! Ако не желаете – бягайте въобще от любовните отношения. Семействата, създадени през 2018, ще бъдат здрави, а в тях ще цари разбирателство и единомислие.

Както споменахме, щъркелите обичат Жълтото Куче и през 2018 г. ще посетят мнозина. Сред тях ще има и немалко Петли, които ще получат здрави и симпатични бебета. Предупреждение: в семейството Петелът проявява прекалено упорство. Нека се учи на компромиси, за да може доволните му близки да го правят щастлив и доволен.

С финансите ситуацията е нееднозначна. Петелът с лекота богатее и нищо няма да си отказва. Но красивият живот е пълен с изкушения и съблазни, на които един Петел трудно устоява. Днес той играе в казиното, а утре е на далечно луксозно пътешествие. Задачата на Петела е да се учи да контролира желанията си.

Куче

Извън съмнение е, че Кучето ще преживее една успешна и щастлива година. Жълтият господар със земна енергия няма да пренебрегне своите и винаги ще протяга лапа за помощ и за поддръжка. А по-нататък в списъка фигурират още вълшебен нашийник, приказно красива колиба и златна верига.

Деловите партньори на Кучето ще бъдат добри и внимателни, а конкурентите – неуверени и боязливи. Ето такава ще бъде идеалната обстановка за делата на Кучето в собствената му година. Зелена светлина за нови начинания, ако ще и в съвсем непозната сфера. Кучето винаги души за нови възможности, ще надуши и сега пътищата, които се отварят пред него. Главното е да не лае напразно и да си повярва – тогава успехът ще му е приятел.

На любовния небосклон изгрява дъга, тук-там с облаци, но и те са бели и ефирни. Партньорите ще бъдат привлечени от честността и принципността на Кучето. 2018 е идеална за сериозни отношения, за семейство и за разширяването му с дечица.

Семейните Кучета ще имат безоблачни отношения с роднините, развиващи се към все по-добро, като приказен сън. Имат право да приберат недоверието си, да насочат нос по вятъра и само напред – към идеалния семеен живот.

Щом любовта ще е безоблачна, може би проблемите ще бъдат във финансовата сфера, тревожно се питат неуверените Кучета. Не, успокойте се. Парите ще постъпват от разни страни, а вие само се грижете да не се пръснат. Комфортният и безгрижен живот е съблазнителен, но Кучето е длъжно да се държи в лапи. В други години може да се забавлявате, но в собствената си година трябва да заработвате и пак да заработвате. Ще си отдъхнете през лятото – най-добре на усамотено място с много цветя и романтични пътечки.

Свиня

Качествата на Свинята ще бъдат почетени подобаващо в годината на Кучето. 2018 година обещава 12 стабилни месеца – и то във всички сфери. Конкурентите й няма да смеят да се доближат. Кучето ще разгонва неприятелите и ще я пази ден и нощ. Приветливата Фортуна е взема Свинята под своя закрила – нейната отговорност и разсъдливост се харесва на властващите в годината енергии.

Приветствайки умерения риск, годината ще носи на Свинята добри приходи. Пачките с пари ще идват по пътя на изгодни сделки и умни начинания. Свинята по рождение е бизнесмен, а в годината на Кучето още по-добре ще прояви талантите си.

На любовния фронт се очакват бури от страсти и урагани от емоции. На Свинята ще й бъде невъзможно да се въздържи от ярки любовни връзки. През 2018-а ще има и флирт, и стабилни връзки. На небосклона все още няма наследници, но и те идват. При обвързаните хора от знака родените в 2018-а деца ще бъдат здрави и много, много симпатични.

Финансовата ситуация във владенията на Кучето е леко сложна. Свинята ще печели, но ще трябва да държи под постоянен контрол своите доходи и разходи и то с хирургическа точност. При добри разчети, по-нататък ще си даде разточителни удоволствия и приятни почивки.



 Коментари