Дневен хороскоп за четвъртък 1 октомври 2020

Искате да разберете какво ви предвещава движението на планетите днес?

Дали ще се сбъдне някое съкровено желание или пък ви очаква нещо вълнуващо?

Дали звездите ви казват да се съсредоточите върху работата или да се отдадете на романтично приключение?

А може би просто трябва да си дадете почивка и да прекарате един спокоен ден сами и без никакви ангажименти…

Научете от нашия ежедневен хороскоп какво ви очаква днес!

Овен (21 март – 20 април)

Започва месецът, символ на есента, който някак естествено припомня нуждата от някой друг. Темата за партньорството ще излезе на дневен ред. Давайте си сметка доколко нещата, които правите имат дълготрайни последствия. А днес темите за овладяването на гнева , а също и за нетърпението ще са важни и трябва да се отнесете сериозно към тях.

Телец (21 април – 21 май)

1-ви е, ден за обещания. Можете отново да започнете много неща, макар че сега е период по-скоро за довършване на старите. Време е да преподредите приоритетите и най-важното да се погрижите за здравето си. Не подценявайте хладните нощи, есента чука на прага. А днес просто се опитайте да следвате интуицията си.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Сякаш не сте съвсем на мястото си. Много неща се объркват или не стават според очакванията ви. За щастие сте гъвкави и способни да намирате решения. Днес не си давайте прекалено много обещания, поговорете с приятели и не забравяйте да благодарите за всички неща, които имате в жиота си.

Рак (22 юни – 23 юли)

Четвъртък е вдъхновяващ ден, а 1-во число още повече. Днес ще имате много идеи и добри намерения, само не бъдете прекалено нетърпеливи. Всяко нещо ще се случи според времето си. Имайте вяра, но не спирайте да действате. Правете каквото трябва и не се привързвайте към резултатите.

Лъв (24 юли – 23 август)

Хубаво начало на месеца, с добри резултати. Вяра в себе си и правилна насоченост на усилията са най-важните компоненти, които ще ви заведат на правилното място. За да стигнете дотам е важно да действате, но преди това изяснете целта си до най-малките детайли.

Дева (24 август – 23 септември)

Дори и за малките неща е важна голямата картина, защото тя е съставена именно от тези безброй малки неща. Днес помислете, макар за кратко, за всички важни неща в живота си и какви са техните съставни части. Погледнете на предизвикателствата като на възможности. Не се притеснявайте, а бъдете като децата – погледнете с вяра към случващото се.

Везни (24 септември – 23 октомври)

В сезона на рождения си ден какво усещате – сатурновата дупка или слънчевото възраждане? Не давайте на мрачните мисли да ви поглъщат, направете нещо различно, цветно и вдъхновяващо. Ден да пренаредите себе си в ново, есенно, цветно настроение.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Есенно начало, шарени листа правят пъстър и цветен света. А този свят е свързан с другите, с радостите, с усмивките, с болките и тревогите, които носят. Колкото и да е важно да бъдем себе си, няма как да се случи, ако не се оглеждаме в другите. Опитайте да чуете преди да отговорите, да усетите другия, преди да наложите своите чувства.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Нов месец и нов сезон, толкова е вдъхновяващо и окриляващо да усетиш това. Оптимисти, както обикновено, направете този месец специален и различен. Днес е време да въведете ред, но това изобщо няма да ви попречи да намерите и най-добрата компания за разходка. Изгледите за този ден са доста добри.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Месец за резултати и ден за творчество. Имате, разбира се, планове какво да направите, но не забравяйте да споделите успехите си и да благодарите. Потърсете вътрешното удовлетворение и радост от постиженията си. Дайте си сами добра оценка.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Чуден месец започва за вас с много нови отворени врати. А днес просто трябва да се справите с онези страхове и подмолни чувства, които ви обезкуражават и дърпат назад. Кураж и търпение и всичко ще тръгне различно, ново и вдъхновяващо, макар и не точно сега.

Риби (20 февруари – 20 март)

Есенни импресии включва октомври с цяла палитра от цветове и багри. За вас е месец за трансформация, за промяна и превключване. Днес е ден за събиране – на есенни листа, на кестени, на усмивки или просто на важните неща, които предстоят. Коментари