Дневен хороскоп за четвъртък 25 май 2017

Искате да разберете какво ви предвещава движението на планетите днес?

Дали ще се сбъдне някое съкровено желание или пък ви очаква нещо вълнуващо?

Дали звездите ви казват да се съсредоточите върху работата или да се отдадете на романтично приключение?

А може би просто трябва да си дадете почивка и да прекарате един спокоен ден сами и без никакви ангажименти…

Научете от нашия ежедневен хороскоп какво ви очаква днес!

Овен (21 март – 20 април)

Ще сте твърде чувствителни за всичко, което се случва около вас. Вслушайте се в себе си, но не бързайте с решенията. Сега е момент за съзерцание, а не за ново начало.

Телец (21 април – 21 май)

Емоциите днес ще ви ръководят при изборите, коит правите. Неподходящ ден за започване на нови неща. Отстоявайте личните си граници, помагайте, само ако са ви помолили за това.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Имате нужда да помечтаете, и без друго сезонът е толкова подходящ за това. Все пак бъдете практични, свършете и задачите си.

Рак (22 юни – 23 юли)

Ще сте ориентирани повече върху нуждите на другите, отколкото върху собствените си. Хубаво е да сте толкова отдадени, но не пренебрегвайте задълженията си лековерно. Не прекалявайте с обгрижването, правите лоша услуга на другите.

Лъв (24 юли – 23 август)

Постиженията и резултатите са това, от което се нуждаете днес, за да се почувствате добре. Не бързайте, действайте последователно. Грешки могат да се получат поради импулсивност.

Дева (24 август – 23 септември)

Не се занимавайте с празнодумци, само ще си загубите времето. Следвайте целта си, останете фокусирани.

Везни (24 септември – 23 октомври)

Имате необходимост от повече свобода, широта и изява. Денят е с малко по-философско настроение, не планирайте важни неща.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Склонни сте да рискувате днес в обичайните си занимания и това определено ще се окаже добър ход. Разчупете рутината,подходете творчески към познатите неща.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Ще сте твърде активни във взаимоотношенията си с другите, което може да се изтълкува като натиск илипровокация. Бъдете по-дипломатични и тактични.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Имате нужда от усъвършенстване и засилване на компетентността в професионалната сфера. Това ще ви даде повече сигурност, а в дългосрочен план е добра инвестиция.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Не прахосвайте напразно силите и енергията си поради нужда от одобрение или харесване. Просто следвайте интуицията си и не се разпилявайте.

Риби (20 февруари – 20 март)

Бъдете по-активни у дома си. Необходимо е да заемете твърда позиция по материалните въпроси. Само не позволявайте да доведат до конфликти.

 Коментари