Дневен хороскоп за неделя 5 април 2020

Искате да разберете какво ви предвещава движението на планетите днес?

Дали ще се сбъдне някое съкровено желание или пък ви очаква нещо вълнуващо?

Дали звездите ви казват да се съсредоточите върху работата или да се отдадете на романтично приключение?

А може би просто трябва да си дадете почивка и да прекарате един спокоен ден сами и без никакви ангажименти…

Научете от нашия ежедневен хороскоп какво ви очаква днес!

Овен (21 март – 20 април)

Да сте си вкъщи не означава, че не можете да правите неща. Имате толкова много ресурси на разположение. Използвайте ги умно, а не бързо.

Телец (21 април – 21 май)

Повярвайте си. Вие знаете много повече, отколкото си мислите, че знаете. Имате възможността да го научите. Всяка криза е нова възможност.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Неделя. Обикновено е ден за почивка, но сега, когато почивката е малко в повече, страховете започват да надигат глава. Изправете се срещу тях, разберете откъде са дошли и ги използвайте ползотворно.

Рак (22 юни – 23 юли)

На моменти може да ви се струва, че сте попаднали на страниците сюрреалистичен роман. Важно е да не губите връзка с реалността. Поддържайте контактите си с хората около вас, бъдете информирани.

Лъв (24 юли – 23 август)

Учителят Петър Дънов го е казал – на богатите им трябва милосърдие, на бедните търпение. Дайте си сметка в какво е вашето богатство.

Дева (24 август – 23 септември)

Не следвайте добре познатите пътеки, следвайте себе си и ще постигнете нещо наистина голямо. Вие имате много скрити сили, дайте им шанс да се проявят.

Везни (24 септември – 23 октомври)

Прекалено дългото заседяване вътре без някаква цел може сериозно да навреди на психическото ви здраве. Потърсете онова, което ви зарежда и винаги ви е радвало. То ще ви държи в границите на вашата нормалност.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Обикновено човек рядко е подготвен за предизвикателствата, но пък точно те го мобилизират и изваждат наяве скрити качества. А вие пък обичате да има предизвикателства, за да ги преодолявате. Сега е вашият час.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Вашите знания и интуиция ще са особено ценни днес за близките ви. Не е нужно да сте назидателни, а просто подкрепящи и най-важното – оптимистични. Оптимизмът повишава имунитета.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Вие като едни практични хора, ще се опитвате да намирате решения, да съставяте планове, да организирате. Това е чудесно, но невкарвайте песимизъм, той е страшен.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Толкова е странно и абсурдно да очакваме Великден в такива условия. Затова пък със сигурност ще го запомним. Не е лесно да се живее на страниците на историята, но пък е толкова вълнуващо. Време за нови теории и битки, а?

Риби (20 февруари – 20 март)

В ситуации като днешната е важно да намерим упование вътре в себе си, да намерим равновесие между душата, сърцето и ума като същевременно сме адекватни. И вашата задача е да покажете как се прави. Не е лесно. Коментари