Дневен хороскоп за неделя 1 ноември 2020

Искате да разберете какво ви предвещава движението на планетите днес?

Дали ще се сбъдне някое съкровено желание или пък ви очаква нещо вълнуващо?

Дали звездите ви казват да се съсредоточите върху работата или да се отдадете на романтично приключение?

А може би просто трябва да си дадете почивка и да прекарате един спокоен ден сами и без никакви ангажименти…

Научете от нашия ежедневен хороскоп какво ви очаква днес!

Овен (21 март – 20 април)

Днешният 1 ноември използвайте, за да си дадете сметка дали нещата, които правите, наистина си заслужават усилията и времето. Необикновената ситуция в света в по-скоро възможност да оцените положението в живота си, да се запитате накъде отивате и сега какво?

Телец (21 април – 21 май)

Предизвикателно започва този месец, като цялата година, де. Все ще ви се струва, че има нещо недоизказано, недовършено и сигурно ще сте прави. Под сянката на едно пълнолуние и няколко ретроградни планети всичко изглежда малко неуместно. Не губете нормалността си. Просто се радвайте на дребните неща, които ще ви спасят – слънчев лъч, топъл хляб, хубава книга, близък човек. Намерете своята сила.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Работа и много силни вълнения у дома. Работата от вкъщи може само да утежни положението. Опитайте да работите според зададената схема, според зададените правила и следвайки йерархията. Май наистина предстои сериозно изпитание за способността ви да се подчините и да следвате. И именно това е началото на вътрешната трансформация.

Рак (22 юни – 23 юли)

Усещане за нещо ново, зараждащо се, различно и движещо се. Комуникацията с околните – формална. Движението – мащабно и търсещо. Това е характеристиката на днешния ви ден. Опитайте се да сте по-грижливи към новото начало, подкрепяйте новите идеи, дайте им време да порастат и да узреят, не ги пришпорвайте.

Лъв (24 юли – 23 август)

Силно начало на месеца, макар че може да ви се вижда доста нервно. Трябва да се учите да действате, използвайки по най-добрия възможен начин общата енергия. Да изграждате ситуации, печеливши и за двете страни. Най-важното днес е да бъдете фокусирани.

Дева (24 август – 23 септември)

Движение и сила – ново начало със силата на вчерашните постижения – двигателят на днешния ден. Вие имате енергия планини да преместите само ви трябва мотивация. Оставете да ви водят добрите намерения и желанието да направите всичко по най-добрия начин, тогава ще привличате именно такива партньори. А без тях определено ще ви трябва доста време, за да се справите. Бъдете милостиви – дайте работа и изява и на някой друг.

Везни (24 септември – 23 октомври)

Опитвате се да държите чувствата си под маската на сериозност и отговорност, а това май не е основната ви същност. Партньорите ви дават консервативния поглед, любимите ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. А може би има начин да комбинирате и двете гелдни точки в един поглед – вашият собствен!

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението ви и способността ви да намирате нетрадиционни решения. Ще се чувствате малко по-напрегнати от обикновено, но пък не е ли това вътрешното огънче, което ви кара да вървите напред?

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Интересен месец ви чака и този ден сякаш ще е знаменателен за началото. Чака ви сериозно количество работа – постоянна, монотонна, сериозна. Запазете се здрави. Влагайте енергия в нещата, които са истински значими. Бъдете концентрирани, защото конкурентите ви действат доста активно. Имайте воля за борба и движение напред.

Козирог (22 декември – 20 януари)

По-често човекът срещу вас ще ви се струва повече враг, отколкото приятел. Всъщност именно хората, с които ще се сблъскате са вашият коректив, вашето допълнение. Бъдете благодарни, че има кой да ви даде обратна връзка. Днес важното е да имате широк поглед към нещата около вас.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

С лек емоционален заряд започва този месец. Като цяло за вас той носи доста интензивни преживявания и амплитудни емоции. Просто се опитайте да бъдете обективни и да не приемате нещата лично.

Риби (20 февруари – 20 март)

Време за хармонизиране в това нехармонично време. Не се опитвайте да наказвате другите заради собствените си слабости, просто приемете фактите. Днешният ден може да е забавен и да научите интересни неща. Важно е, обаче да сте внимателни по пътищата. Коментари