Дневен хороскоп за сряда 28 юни 2017

Искате да разберете какво ви предвещава движението на планетите днес?

Дали ще се сбъдне някое съкровено желание или пък ви очаква нещо вълнуващо?

Дали звездите ви казват да се съсредоточите върху работата или да се отдадете на романтично приключение?

А може би просто трябва да си дадете почивка и да прекарате един спокоен ден сами и без никакви ангажименти…

Научете от нашия ежедневен хороскоп какво ви очаква днес!

Овен (21 март – 20 април)

Ще се чувствате в страхотна форма и това ще ви помогне да видите света по нов начин. Ще научите разни интересни неща, които може и да ви влязат в работа, така че се постарайте да запомните.

Телец (21 април – 21 май)

Доста ще сте разсеяни, което не е ново за вас, но околните може да хвърли в пълно недоумение. Важното е да слушате вътрешния глас.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Днес ще сте в доста изгодно положение от гледна точка на бъдещите перспективи. Само гледайте да не объркате всичко с излишни притеснения и емоционални изблици.

Рак (22 юни – 23 юли)

Опитайте да осмислите и усвоите уроците, които са ви преподали чувствата ви. Отделете особено внимание на детайлите, на които до момента все не сте обръщали внимание.

Лъв (24 юли – 23 август)

Не се ядосвайте, ако околните ви дават твърде много съвети. В крайна сметка не е казано, че трябва да ги използвате, но пък може да научите нещо ценно от тях. Просто бъдете по-търпеливи и дипломатични.

Дева (24 август – 23 септември)

Прекаленото вторачване в нещата може да изкриви представите ви. Просто опитайте да се дистанцирате, това поне го можете прекрасно. И разбира се-не се въвличайте емоционално.

Везни (24 септември – 23 октомври)

Изглежда не сте в най-подходящата компания. А да не би някой да ви е вързал там. Не страдайте от излишни скрупули. Ако вие самите не правите нещата, както ви харесва, никой друг не може да го направи.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Днес пред вас ще се появи някаква цел, която моментално ще обсеби всичките ви мисли и действия. Макар че дори няма да ви се налага да мислите прекалено, всичко ще се нарежда от само себе си.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Няма да можете да се заседите дълго на едно място. Днес поне няма какво да ви спре, тръгвайте нанякъде-човекът е човек, когато е на път. Не чакайте някой да пътещества вместо вас.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Същински авантюристи ще сте днес. Все пак имайте едно наум, авантюризмът е полезен,но в малки количества.Нали знаете колко е важна мярката на всяко нещо.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Днес ще сте твърде любопитни, което до някаква степен е полезно, но отвъд определени граници може да ви направи нежелани събеседници. Питайте,но по правилния начин.

Риби (20 февруари – 20 март)

Хубав ден. Най-важното е да не се отдавате на леност. Внимавайте с похапването обаче, все пак ще искате да изглеждатге перфектно през лятото. И помнете кои са важните неща за вас.

 Коментари