Дневен хороскоп за петък 18 септември 2020

Искате да разберете какво ви предвещава движението на планетите днес?

Дали ще се сбъдне някое съкровено желание или пък ви очаква нещо вълнуващо?

Дали звездите ви казват да се съсредоточите върху работата или да се отдадете на романтично приключение?

А може би просто трябва да си дадете почивка и да прекарате един спокоен ден сами и без никакви ангажименти…

Научете от нашия ежедневен хороскоп какво ви очаква днес!

Овен (21 март – 20 април)

Осъзнайте собствената си вътрешна значимост и всичко ще си дойде на мястото. Осъзнайте баланса между вашите материални и духовни ценности и намерете удовлетворение.

Телец (21 април – 21 май)

Как ви вижда светът и вие ли сте наистина този образ? Дайте си сметка какво искате и защо именно ви е то. Какви са вътрешните ви мотиви за едно или друго искане. Май доста от нещата ще отпаднат от само себе си.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Трудно ще намирате нормално обяснение за нещата, които ви се случват днес. Може би ще трябва да потърсите някое странно свръхестествено тълкуване. А дали не е най-добре просто да поблагодарите за урока и да продължите напред?

Рак (22 юни – 23 юли)

Вашите надежди, желания, стремежи, очаквания откриват пред вас нови възможности и именно така градите бъдещето си, подобрявате живота си и заемате своето собствено уникално място.

Лъв (24 юли – 23 август)

Времето може да е наш приятел или враг зависи от собственото ни възприятие за него. Казват, че времето лекува, но именно чрез него ние успяваме да се научим да разбираме по-добре себе си и другите. Затова – дайте си малко време.

Дева (24 август – 23 септември)

Учете се да чувствате и да гледате на света по новому. Тръгнете надалеч и погледайте как живеят другите хора. Бъдете отворени да споделяте, да научавате и да давате и така ще получите много повече от това, което вие сте вложили.

Везни (24 септември – 23 октомври)

Обърнете внимание какви обстоятелства създавате в желанието си да контролирате чувствата на някой друг. Дали имате право да го правите и каква е цената за това. Помислете по този въпрос.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Време е да разпределите справедливо задълженията не само в работата, но и у дома. Всекиму според способностите, всекиму според труда, има истина в този марксистки принцип, извлечете есенцията му.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Дори и най-малката капчица неувереност в себе си дава голямо отражение върху здравето ви. Страха от неадекватна реакция може да провокира бурен отговор от страна на нервната ви система.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Учете се как да използвате талантите си, така че да бъдете полезни и за себе си, и за другите. Чрез усъвършенстване ставате по-зрели и по-уверени.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Положете повече усилия, ако искате да сте полезни и за хората около вас. Покажете им грижата и вниманието си. Чувствата са вашата емоционална опора.

Риби (20 февруари – 20 март)

Ден за комуникации и сътрудничество. Подходящ момент да сключвате договори. Всъщност, за да приемете или да отхвърлите нещо в живота си, трябва да се ръководите само от няколко базови принципа. Може би най-важният от тях е да бъдете верни на себе си. Коментари