Формата на гърдите издава характера на жената

Темата какво говори усмивката или прическата за личността и характера ти е повдигана многократно. Но какво мога да ни кажат женските гърди за нас самите?

Няма значение дали гледате скептично или приемате нещата на доверие, едно е сигурно ние жените сме любопитни.

Вижте формата на бюста си и сами преценете верни ли са тези твърдения за вас?

Формата на гърдите и характера на жената - 1

1. Малки и сладки – изтънчената интелектуалка

Притежаваш високо развит интелект и можеш бързо да решиш всеки проблем. Обикновено мислиш различно от мнозинството и дразниш хората наоколо заради дискусиите, които предизвикваш. Спокойствието и комфорта са много важни за теб. Опитваш се да прикиваш емоциите си и да останеш силна и стабилна.

2. Големи и пълни – независима и роден лидер

Почти никога не молиш за помощ другите. Успехът и късметът са на твоя страна. Логиката е много важна за теб. Гледаш на живота като игра, в която най-важна е стратегията. Притежаваш много силен самоконтрол и предпочиташ ти да дърпаш конците. Понякога си студена си, но пък си спокойна и стабилна. Ти си родена за лидер.

3. Игриви и насочени настрани – чаровната авантюристка

Модерна жена със свободен дух. Имаш иновативен подход и успяваш дори обикновените неща да направиш по необичаен начин. Ти си импулсивна и за теб всеки ден е ново приключение. Въпреки това, често твоите действия имат скрита цел. Случва се поведението ти шокира околните и понякога дори ги обижда. Притежаваш вродено усещане за стил.

Формата на гърдите и характера на жената - 2

4. Големи зърна насочени надолу – оптимистичната мечтателка

Имаш богата душевност, тиха и мечтателна. Дори когато си притеснена, пак се усмихваш. Винаги си способна да видиш позитивното и да подходиш с любов към другите. Ти си интелигентна, понякога срамежлива и забавна. Случва се хуморът ти да наранява околните.

5. Закачливи и раздалечени – незабравима и страстна

Ти си смела, привлекателна и впечатляваща. Трудните задачи в живота решаваш с плам и жар. Винаги помни, че в живота ти има своята тъмна страна – понякога си безскрупулна. Привличаш вниманието на всички и въздействаш много силно. Вземаш решения бързо и лесно се ядосваш.

6. Големи гърди с насочени напред зърна – отговорна и нежна

По природа си грижовна, мила и благодарна. Помагаш на всеки, който е в нужда. Можеш да пазиш тайна и хората ти се доверяват. Можеш да примириш враждуващите страни и винаги носиш мир и хармония. Понякога си мистериозна. Хората обичат компанията ти и когато са с теб се чувстват като у дома си.

Формата на гърдите и характера на жената - 3

7. Малки с големи зърна – мъдра и горда

Ти олицетворение на мъдростта и чувството за собствено достойнство. Винаги се стремиш да се самоусъвършенстваш. Обичаш хубавата книга и винаги, когато имаш възможност се стараеш да научиш нещо ново. Гледаш философски на нещата и умееш да сглобяваш малките парченца в големия пъзел на живота. Ти си добър приятел, но винаги пазиш своите интереси.

8. Големи, оперени и насочени настрани – креативна и нестандартна

Ти си комплексна личност, креативна, експресивна, понякога просто меланхолична. Често правиш нещата по твой собствен, специален начин, но винаги ги планираш добре. Ти си очарователна и хората те обожават.

9. Малки, високоразположени зърна насочени настрани – чиста и малко наивна

Гъвкава, неразглезена и добродетелна. Лесно се съгласяваш и „пасваш“ на другите. Изглеждаш срамежлива и понякога на пръв поглед наивна, но изобщо не си глупава. Знаеш много добре каква си, вярваш в себе си и обикновено преценката ти е точна. Затова и хората често се обръщат към теб за съвет или мнение. Ти си лоялен приятел и самоотвержен работник.

Формата на гърдите и характера на жената - 4

10. Големи гърди с високоразположени зърна – харизматична и усмихната

Обичаш да мечтаеш и фантазираш за други светове и реалности. Много си харизматична и почти винаги усмихната. Ти си общителна и усмивката ти винаги зарежда
околните с позитивна енергия.

11. Малки гърди с насочени надолу зърна – бушуваща енергия

Ти си вълнуваща и секваща дъха. Свикнала си да бъдеш център на внимание и знаеш как да се възползваш от това. Обичаш да съблазняваш, да бъдеш съблазнявана и да ти обръщат внимание. Винаги жадуваш за някоя авантюра и ежедневната рутина те отегчава.

12. Среден размер гърди насочени настрани – мистериозна и надеждна

Ти си отговорна и на теб може да се разчита. Хората понякога не могат да те разберат, но ти се доверяват. Възлагат сериозни и отговорни задачи, защото знаят, че можеш да се справиш с тях. Не си ледената кралица, но имаш изключително високи стандарти за околните и за себе си.Коментари

nomer 3 6