Как да разтълкуваме сънищата си според фазите на луната

Как да разтълкуваме сънищата си според фазите на луната? Сънят, носи ли ни той реална информация? Нужно ли е хората да притежават някаква космическа дарба, за да сънуват наистина пророчески сънища?

Много хора отбелязват, че наистина по някакъв мистериозен начин сънищата стават истина, тоест те се сбъдват. Ако успеем да конкретизираме точните детайли от съня си, то той може да бъде и ключ към разгадаване на мистериите на бъдещето ни.

Голяма част от учените мислят, че Луната е тази, която отговаря за истинността на нашите сънища. Според фазите на Луната – пълнолуние, новолуние, растяща и намаляваща Луна, можело да се разбере дали сънят ни ще стане истина.

Хубаво е да знаете, че за да разчетем правилно дали сънят наистина е пророчески или просто сън, трябва изцяло да следваме лунния календар.

Нашият сън при пълнолуние

Този вид сън се отнася като цяло до емоционалния живот на хората. Когато сънуваме на пълнолуние, ние виждаме ситуациите, за които определен човек отделя максимум енергия, но е важно да знаем, че сънищата по пълнолуние не са пророчески. Лошото е, че когато Луната е в тази фаза се отприщват най-дълбоките страхове и тревоги на човека.

Сънищата при новолуние

Полезно е да знаем, че при новолуние сънуваме доста натрапчиво. Този сън показва, че определено сме забравили или загърбили някои проблеми и точно на какво не сме обръщали особено внимание, въпреки че е трябвало. Учените казват, че когато сънуваме във тази фаза пред нас се откриват онези горещи проблеми, които не бива да се отлагат във времето, а спешно трябва да се разрешат.

Как фазите на луната определят сънищата

Сънищата при нарастваща Луна

Тук може определено да се каже, че когато сънуваме, сънят може да се окаже пророчески. Сънищата при нарастваща луна определено разкриват новостите, бъдещето, което предстои. Те са вдъхновяващи и са с разностранно съдържание. Лъкатушат се в различна тематика. Могат да са битови, фентъзи, но и невероятно реални. Сънят в този етап на луната се характеризира с логичен, заплетен и интригуващ сюжет. Твърди се, че в тази фаза се засилва интуицията на човек.

Ако се анализират специфични елементи от съня, те ще покажат за каква новост трябва да бъдем готови – нова любов, ново приятелство, запознанство или придобивка.
Сложните емоции, които се преплитат докато сънувате, могат да ви помогнат да промените нещо в бъдеще. Важно е сюжетът на съня и отделните детайли да бъдат добре запомнени, за да се разтълкува най-точно.

Сънищата при намаляваща Луна

Сънят при намаляващата Луна ни води към миналото и това са един вид сънища равносметки. Сънят от този тип насочва или към това какво сте изгубили или какво положително сте успели да постигнете в миналото си. Честото сънуване на страшни, неприятни и доста тревожни сънища е признак, че сте постигнали успех в борбата с бедите и проблемите. Коментари