Какви са хората, родени през август

Родените през август са изключително авторитарни личности, с които не е никак лесно да съжителстваш. Същевременно с това обаче са смели, честни и верни на хората, които обичат и ценят. Ето и основите, качества, които характеризират хората, родени през този месец.

1. Авторитарни

Хората, родени през август, освен че са авторитарни са и авторитетни. Те не само са прекрасни генератори на идеи, но са и техни разпространители. Обичат да управляват и властват. Почти никога не правят крачка назад, освен ако не са убедени, че това може да им донесе дивиденти. Винаги са убедени в своите възгледи и не търпят никакви възражения, дори да не са прави. В пристъп на емоция и гняв са способни да направят неща, за които после съжаляват. Но, ако решат да отмъщават не го правят с нож в гърба, а благородно.

2. Взискателни

Стандартите им са много високи, и това често ги кара да критикуват останалите и да се разочароват, когато техните усилия в дадена посока не дават очаквания резултат. Когато са в колектив винаги се опитват да се отличат и да дадат най-доброто от себе си, за да са на първа позиция. Не търпят провали. А фразата : „Не мога“ не присъства в речника им.

3. Сексуални

Родените през август се славят като хора с висока сексуалност. Те обичат секса и не се притесняват да го покажат. За тях физическите удоволствия не са само задоволяване на нагона, а прекрасно изживяване, което удовлетворява и двамата партньори. Обичат да доставят удоволствие, но и да вземат. Изпитват силни чувства и съответно предизвикват такива. Но като хора с голямо его не обичат отказите и често се обиждат, ако партньора им твърде дълго е пасивен. Те са като лъва, ако не хване жертвата с първия скок не правят повторен опит.

4. Честни

Тук печелят първото място, безапелационно. Хората родени през август, не обичат да хитруват, да шикалкавят и да обещават. Ако искат нещо да ти кажат винаги ще са директни и прями. За тях лъжата е признак на слабост, а те самите се смятат за изключително силни характери. Връзката с човек, роден през август ще е лесна, ако умеете да споделяте и да бъдете искрени. Готови са на всичко, за да защитят тези, които обичат.

5.Нетърпеливи

Искат всичко, на всяка цена и то на момента. Не търпят откази и забавяне. Те самите са силни играчи и искат другите да се съобразяват с тях. Ако някой не ги е разбрал и не изпълнил в срок поставените задачи, стават избухливи. Хубавото е, че емоциите им бързо преминават и се успокояват.

6.Практични

Родените през август са практични, прагматични и пестеливи. За тях парите играят важна роля и не обичат да ги пръскат с лека ръка. Сигурността им носи сила, самочувствие и амбиция. Всяка сделка или покупка е предварително добре обмислена. Идеалите им обикновено са твърде практични. Искат да ги изживеят, а не само да говорят за тях.

7. Любители на високите скорости

Харесват бързите и скъпи коли. Автомобилите на хората, родени през август, трябва да изглеждат по-добре от самите тях. Държат да бъдат забелязани и да предизвикат възхита. Нямат любими маршрути, но когато решат, че искат да карат, по-добре останалите участници в пътното движение любезно да се оттеглят . Коментари