Какви са хората родени през март

Родените през март не мислят много, когато действат. Пестеливи на думи, но силни на дела. За тях парите са цел и не обичат да ги харчат за глупости. Вижте какви са основните черти, които характеризират, родените през първия месец на пролетта.

1. Спестовни

Това е тяхното най-силно качество, което те обичат да подчертават непрекъснато. За тях неоправданото харчене на пари е непростим грях. Не обичат да пазаруват безцелно. Винаги имат пари за черни дни, но понякога тяхната спестовност е равносилна на скъперничество. Рядко си позволяват охолен живот, въпреки че могат да си го позволят.

2. Нетърпеливи

Родените през март не обичат да чакат. Настояват всичко да става сега и на момента, въпреки че някои от плановете им търпят отлагане. Няма значение дали се отлага бизнес обяд или кино, те се вбесяват. За тях точността е от решаващо значение и ако се занимават с бизнес избягват партньори, които не умеят да спазват точни дати за изпълнение на поръчки и проекти.

3.Талантливи

Определено са готини, забавни и талантливи. Имат много лица, когато поискат. Могат до сутринта да пеят в караоке бар бара, а след това да отидат напълно свежи на работа. Голяма част от родените през март обожават изкуството и рисуват прекрасно. Сред тях има изявени художници, певци, артисти. Креативни както в работата, така и в личния живот.

4. Похотливи

Родените през март не могат да се похвалят като най-верните партньори. Представителите и на двата пола обичат да флиртуват и да се забъркват в кратки авантюри. Харесва им да са обожавани и ценени. Мечтаят всички погледи да са съсредоточени в тях и страдат, ако не са център на внимание. В леглото са добри любовници, но понякога им липсва страст.

5. Приятели

Верни приятели. Държат на дадената дума. Ако не могат да изпълнят нещо в срок, не обещават. Имат малко, но верни приятели. Не допускат много хора около себе си. Мнителни са, когато завързват нови запознанства и им трябва доста дълго време, за да повярват, че човека, който се опитва да ги предразположи има искрени чувства. Опитват се да бъдат проницателни. Умеят да пазят тайна и не си падат по клюкарските истории.

6. Домошари

Не си падат особено по дългите екскурзии и непрестанните купони. Обичат семейния уют и предпочитат да си направят изискана вечеря у дома, с чаша вино и любим човек. За тях излизането извън дома е свързано с нещо належащо и по-скоро по работа. Почивките винаги са планирани много рано, за да се възползват от отстъпките, които се предлагат от туристическите фирми. Рибите обичат да им е чисто и подредено и понякога прекалят с бърсането на праха по няколко пъти на ден.

7. Ревниви

Родените през мат са доста ревниви, въпреки че всячески се опитват да прикрият ревността си от околните. Според тях, ако партньорът им ги обича няма нужда от други развлечения и забавления. Винаги и навсякъде трябва да са заедно, което понякога омръзва, но не и на родените през март. За тях изневярата е равносилна на предателство. Коментари