Какви са хората родени през септември

Хората родени през септември са уникални сами по себе си. Сред тях има много интелектуалци, артисти, адвокати. Работят до припадък, но и по същия начин се забавляват – на макс. Ето и основните типови характеристики на родените в първия месец на есента.

1. Мразят самотата

Хората, родени през септември ненавиждат самотата. И често става така, че изживяват живота си не с точните хора, само защото се страхуват да не останат сами. Те си мислят, единствено в посока, че не бива да останат самотни, вместо дали човекът, с когото са, е подходящ. Обичат да са заобиколени от хора, с които могат да споделят мисли, чувства, идеи, амбиции.

2. Внимателни

Изключително внимателни, любезни и отговорни. Родените през септември никога няма да си позволят да обидят човек, ако наистина не си е заслужил мъмренето. Те ще се опитат да разрешат възникналата конфликта ситуация с финес. Говорят много и дават ценни съвети. Обръщат особено внимание на детайлите и държат околните също да бъдат отговорни и честни спрямо тях. Няма да ги видите да крещят. Говорят леко, тихо и спокойно, дори когато са на ръба на нервна криза.

3. Лидери

Твърди се, че родените през септември са изключителни оратори. За тях не е проблем да са водещи, да организират презентации, лекции, да говорят пред голяма група от хора. Често намират реализация в научната и медийната сфера. От тях стават чудесни юристи, адвокати, съдии. За тях може да се твърди, че са скрити лидери, които ръководят, без да се натрапват.

4. Всеотдайни

Ако имате син или дъщеря, родени през септември, бъдете сигурни, че ще имате силна опора на старини. Тези хора са изключително отговорни и всеотдайни. Обичат и уважават семейството. За тях няма нищо по-важно от родителите, които са им дали живот и са ги отгледали. Понякога пренебрегват дори приятели, само за да доставят удоволствие на близките си. Не позволяват никой да злослови по адрес на хората, които обичат и уважават, но те самите си падат малко клюкари – знаят всичко за всеки и само те имат право на оценка.

5. Добра памет

Определено са от хората, които имат изключителна памет. Много са умни, бързо запомнят всичко и са високообразовани. Езиците за тях не са проблем, защото им се отдават с лекота. Сред тях има чудесни полиглоти. Истината е обаче, че когато не могат да разберат нещо го наизустяват и не търсят логиката. Това понякога им пречи в практиката. Имат нужда да създават контрол, особено в семейството, което ги прави доста трудни за съжителство.

6. Приключенска натури

Хората, родени през септември са много спортни, динамични и нахъсани. Обичат да са първи и да подобряват постиженията си непрекъснато. Най- добре се справят при индивидуалните спортове- гимнастика, колоездене, бокс, борба. Обичат да пътуват и не се спират пред нищо, дори точката, до която са си определили да стигнат да се намира на другия край на света. Настроени са авантюристично, но винаги правят премерен риск.

7. Ревниви

Ето това е и най-лошата им характеристика. Ако обичат някого създават такава зависимост към него, че обесват неговите мисли, чувства, емоции. Ревнуват без причина и понякога стават агресивни. Някои хора от родените през с септември са склонни към развиване на зависимост към алкохол и опиати, затова трябва да стоят възможно най-далече от тях. Коментари