С коя зодия най-много се разбираш като приятел. Провери!

Дали може някоя зодия да ни бъде по-голям приятел от друга или това е в сферата на фантазиите? Оказва се, че астролозите са намерили допирни точки между различните зодиакални знаци. И когато се разбираме повече с една зодия от друга, съвсем не е случайно. Разбира се, че не трябва да вярвате сляпо на зодиака, но все пак, ако силно вярвате в хороскопи, може да прочетете статията. Току виж точно тези зодии са ваши приятели и с тях се разбира чудесно, за разлика от други.

1. Овен

Овенът е верен приятел. Той е способен да приеме, разбере и прости всички. Същото се изисква и от приятеля си. Разбира се, само от най-добрия. Но за упреци, критики и съмнения по отношение на талантите му, внимавай да не получиш един между очите.

Овен най се разбира със Стрелец, Водолей, Рак и Риба

2. Телец

Организиран приятел. Винаги ще ти подари план и съвети: как да отслабнеш с 5 кг, как да съблазниш съседа, каква кола да си купиш, дори и да нямаш пари. И докато не постигнеш желания резултат, Телецът няма да те изостави. Но не забравяй накрая да го похвалиш.

Телец най-се разбира с Козирог, Риби, Лъв и Близнаци

3. Близнаци

Винаги и за всичко с тях е лесно и забавно. Близнаците са прекрасни разказвачи, които умеят да слушат. Имат много приятели, но само избраните влизат в кръга „истински“, е поне тези, които са с по-здрави нерви.

Близнаци се разбира най-много с Везни, Лъв, Риби, Телец

4. Рак

Един стар приятел е много по-добре от двама нови. Домът на Рака е винаги отворен, точно както ушите, сърцето и портфейлът му. Той може лесно да се засегне и да се скрие в черупката си, но не за дълго.

Рак най- много- се разбира със Скорпион, Дева, Овен, Водолей

5. Лъв

Лъвът обича да „подарява“ на приятелите си вниманието си. И го прави всеотдайно. На чуждото не посяга, проблеми не създава, но има едно условие: приятелите на лъва не трябва да забравят, че ролята на придворните дами, ще бъде винаги запазена за тях.

Лъв най-много се разбира със Стрелец, Близнаци, Телец, Козирог

6.Везни

Те знаят как да ти бъдат приятели, създавайки впечатлението, че никога в живота и не са имали нещо по-скъпо от вашето приятелство. Самите везни търсят , близките си хора подкрепа и надеждно рамо, на което да поплачат. А тяхното рамо не бива да бъде поставяно под въпрос.

Везни най-много се разбират с Близнаци Дева, Скорпион, Водолей

7.Скорпион

Честност и безкомпромисност – това е мотото на Стрелеца. Ако приятелката ти Стрелец критикува новите ти обувки или гаджето ти, не й се сърди. Тя го прави от любов към теб. Знай, че каквото и да се случва, Стрелецът винаги ще те подкрепя във всяко твое начинание.

Стрелец най-много се разбира с Лъв, Овен, Козирог, Скорпион

8. Козирог

Една дума- стабилност. Спонтанност и изненади – не, изобщо не са типични за Козирога, така че по-добре не ги очаквай от него. Козирогът щателно преценява и избира приятелите си по качество: вярност, преданост и умение да си затворят устата навреме.

Козирог най-много се разбира с Дева, Телец, Лъв, Стрелец

9. Водолей

Супер приятел- с него можеш да отидеш навсякъде. Приятелството с откритите и щедри Водолеи си е истинско удоволствие. Обаче щети се наложи да се състезаваш с останалите 34 най-добри приятели на водолея.

Водолей най- много се разбира с Овен, везни, Рак, Дева

10. Риби

Чувствителните Рибки обичат да си намерят възможно най-скритото място вкъщи и да легнат там. И да си мъчат. И да си почиват. Точно затова са и най-подходящи за споделяне на тайни. Но не прекалено често, защото ако ги занимаваш излишно – тогава има опасност да се срещнеш с неприятната им дълбока скрита страна.

Риби най-много се разбира с Телец, Скорпион, Близнаци, Овен. Коментари