Подготвителен лагер за жени. Как да прекарате Световното първенство по футбол?

Светът вече е футбол. Добре дошли В Бразилия. Има ли мъже на тази планета, които да не чакат със затаен дъх този уникален спортен празник? Като се замислим, май са огромна рядкост.

И се започва – от късните срещи на по бира с приятели, до зяпането в екрана до среднощ и липса на всякаква заинтересованост и внимание към половинките. Дамите да се въоръжат с търпение и да не употребяват забранената думичка „секс“ този месец. Ако светът е футбол, то и мъжът е футбол.

Голяма част от жените неслучайно ненавиждат този период. Помете въздух, дами, дишайте дълбоко и не се отчайвайте. Момичета, та то е само един месец. Всъщност това не е ли една чудесна възможност да обърнете изцяло нещата във ваша полза и като цяло да дадете шанс на себе си. От кога не сте има ли „време само за мен“. Е, време е!

Ако сте от „добрите момичета“ и искате да го впечатлите може да се престорите на върла футболна фенка и на супер заинтригувана от някой мач. Да поседнете заедно с момчетата и да пускате куп глупави клишета относно сексуалната ориентация на съдията през цялото време. Така де, точно както те го правят. Ще ви гледат странно първите пет минути, но после ще сте една от тях. Точка във ваша полза.

Има и по-добра алтернатива, разбира се. Разделете се в различни стаи и всеки да си зяпа каквото пожелае. Но всъщност има и още по-приятни неща. В това прекрасно време може да излизате по цял ден с приятелки, да се шляете, да клюкарите, да пазарувате, да изневерявате. Бъдете сигурни, че той изобщо няма да забележи отсъствието ви. Сега е моментът да извадите и новите обувки от миналата седмица, които не се престрашавате да покажете. По време на футболен мач ще приеме доста по-равнодушно покупката ви. Действайте.

Ако сте все още лудо влюбена и искате да го впечатлите точно по време на Световното първенство имаме идея. В такъв случай просто си спомнете, че истинската любов минава през стомаха.

Първенството е точният момент да му приготвите завъртени ястия от различни култури и да го шашнете с готварските си умения. Запретвайте ръкави.

Проучване твърди, че номер едно при питиета по време на мач си остава бирата, следва ракията и накрая виното. Но ако обича други напитки се съобразете с желанията му и поднесете съответния концентрат. При храната първа позиция заема шопската салата, пържените картофи и пицата. Е, има мъже, които обичат пуканки, семки, фъстъци. Някои дори си искат пържолата.

Момичетата, които наистина държат да грабнат любимия завинаги, могат да се запознаят с програмата на световното и да изненадат половинката с една истинска тематична вечер.

За откриването трябваше да изберете бразилска кухня, но пред вас има достатъчно време. Може да експериментирате с италианска, френска, руска и каква ли още не кухня, та до финала.

Ако проявите още по-голяма изобретателност, то ще разберете, кой тим е любим на мъжа до вас и да му пригответе истинско кулинарно приключение. Но определено не е нужно да ловите жаби, ако пък точно докато гледа Италия му се приискат жабешки бутчета или да тичате за синьо сирене, докато ритат французите.

И какъв е изводът за спокойно съжителство по време на едно Световно първенство – хубава храна, питие и приятна компания. Те са достатъчни, за да направите месеца на мъжа до вас изключителен. Не че ще ви благодари, но пък вие нали го обичате.

Както казахме – забравете за секса. Но, ако сте от онези хитри палавници, които умеят да провокират половинката си дори и по време на Световно, то можем да ви дадем една „палава“ идея. Докато гледа любимия си отбор просто го изненадайте с орална любов. Повярвайте, няма да се дърпа дълго.

Мили жени, проявете разбиране към любимите си мъже и се опитайте да намерите път към тях.
А, вие мъже, разберете най-накрая, че да гледате мач в компания на дама не е чак такава лудост, дори напротив може да бъде интересно, а защо не и запомнящо се преживяване. Да опитаме. Коментари