Уроците на Саманта Джоунс от „Сексът и градът“

Кой според вас е най-любимият сериал на всички жени по света? Естествено, че отговорът не подлежи на съмнение – „Сексът и градът“.

Едва ли има жена, която поне веднъж не се е вживявала в историите и преживяванията на четирите главни героини и е виждала частица от себе си във всяка едно от тях. Със сигурност Кари, Саманта, Шарлот и Миранда присъстват като образи и някъде в реалния живот.

Жените, а и мъжете научиха много от сериала и героините му. Както за живота, так и за кариерата, амбициите, парите, модата, коктейлите, любовта. Но какво най-много научихме от фурията Саманта- за секса, разбира се. Сексуалният заряд, който притежава Саманта подлудява мъжете. Ако искате и вие да сте като нея, вижте какво споделя героинята.

1. Никога не чакайте някой друг да ви поднесе щастието на тепсия

И това определено важи не само за интимните отношения и секса, а за любовта като цялостно изживяване. Със сигурност и ви се е случвало да чакате ненужно дълго време, мислейки за някого, който в същия момент е на другия край на града и най- вероятно изобщо не му пука за вас. И докато изживявате и страдате, докато чувствата и емоциите взимат връх над разума и таите празни надежди, някъде съвсем близо изпускате вълнуващи моменти и може би него. Затова, следващият, моля, казва Саманта Джоунс!

2. Нямате пенис в наличност?

Това не е повод за тревога. Мастурбирайте! Тези, които са гледали сериала знаят, че Саманта отдава доста голямо значение на секс играчките. Според нея винаги трябва да имаме специално предназначено шкафче, пригодено за тази цял, от което винаги да можем да извадим изкуствен пенис? Да, да, да!

Опознайте тялото. Изучавайте го и го обичайте. Помнете, че страхотният секс винаги започва с това, което знаете, че харесвате. Според Саманта мастубрацията е най-добрият начин да разберете от какво имате нужда под завивките с партньора.

3. Фелациото може да бъде вид овластяване

За Саманта самата мисъл за властта е възбуждаща. А нима не е? Покорена, коленичила пред него, той владее целият ви свят точно в този миг. Покоряването възбужда жените, дори ги побърква. Е, не забравяйте, че винаги може да размените ролите, ако искате нещо по-хард .

4. Не правете секс само в спалнята

Позовете се на въображението, на първичността. Така ще достигнете до нови сексуални върхове, за които само тайничко сте мечтали. Говорете с половинката за това, което ви харесва си и не се страхувайте да експериментирате. Излезте веднъж завинаги от скучната зона на комфорт и правете секс на различни места в дома ви-масата, банята, хола, коридора.

5. Правете секс, с когото ви харесва

Спомняте ли си епизода „Сексът и градът“ – „Cover Girl“, в който Кари изненада Саманта, докато тя правеше фелацио на пощальона? Е, тогава Саманта отнесе доста критики от своите приятелки, но с достойнство заяви, че никой няма право да я съди и ще прави това, което всъщност и харесва. Затова правете секс с този, който ви хареса, както ви харесва и не се съобразявайте с това дали другите го одобряват или не.

6 Най-ужасната идея. Секс с бившия

Истина е. Тези срещи са тотална загуба на време, което може да ви размъти главата, депресира и да отвори стари рани. Спестете си разочарованието дори неистово да желаете това по някакъв начин да бъде вашето отмъщение към него.

7. Аз винаги съм номер едно!

Няма значение дали гледате на мъжа до себе си като на нещо повече от добър оргазъм или се опитвате да правите компромиси в името на връзката, не забравяйте, че най-важното е това, което вие желаете да имате от любовта. Никога не се подлагайте на изтезания, свързани със съмнения относно честността на партньора ви. Спомняте ли си, когато Саманта се раздели с Ричард след неговата изневяра? Опита се да прости и да забрави за съмненията, но без успех. На раздяла тя му каза: „Обичам те, но себе си обичам повече!“. Коментари