Къде са най-яките партита по света?

Сега ще ви разходим от Европа до Африка в търсене на купонджийски усещания. Да видим къде правят най-якото парти. Готови ли се за нашия тур?

Как го правят в Ибиза?

Този остров е световно известен най-вече с незабравимия нощен живот и неспиращите купони, които се вихрят на него. Е, добре дошли в Ибиза – парти столицата на Света! В Ибиза се намират седем от най-големи клубове в света. Най-популярни на острова са Privilege, Space, Pacha, Eden, Amnesia и Es Paradis.

В Ибиза работят най-добрите готвачи в света, така че може да хапнете от почти всяка кухня и да си спомняте за вкуса с месеци от средиземноморската, пред испанска паеля до тайаландски и индийски специалитети.

Дрескод?

Най-якото, е че в Ибиза всички се освобождават от своите задръжки за външен вид, мода, красота. Дали ще нахлузиш вехти маратонки, джапанки или високи токчета, всичко тук е добре дошло, дори и в най-изискания ресторант. За наше и ваше съжаление в Ибиза е доста скъпо. Приготви си поне 150 евро за вечерта.

Как го правят в Хамбург?

Северняците не си лягат, преди да изгрее слънцето – за предпочитане, след като са обиколили около пет различни места. Как изглежда типичната събота вечер? Пийваме в домашна обстановка, после започва обиколка из клубовете до към 1 часа.

Почти задължително се мина през някое от следните : „Golden Pudel“, „The 1 eurf bar“ и „Molotow“. Сутрин към 6 се хапват пилешки бутчета.

Дрескод?

Най-важен е комфортът, защото се танцува много. Обикновено се обличат в черно и носят бели кецове.

А един клубен маратон струва около 50 евро на човек. Любимата им напитка е „Московско муле“ в медна халба – с водка, джинджифилова бира, краставица и лайм.

Пати в Molotow Club Хамбург

Как го правят в Будапеща?

„Egeszededre“ означава „Наздраве“. Тази фраза ти е абсолютно необходима в Будапеща, точно както и тъмния опушен грим. Типичната събота вечер? Поръчват си питиета в някой бар като „Kolor“ към 10 часа.

Час по-късно вече са на дансинга в известния денс клуб “ А38 Hajo“ и там естествено танцуват до сутринта. Тръгват си едва, когато ги изхвърлят с последната песен. Може да отскочите и до еврейския квартал и да срещнете със забавни хора докато си пиеете плодово бренди. След това се яде лангош. Това е традиционен унгарски хляб със заквасена сметана, сирене и бекон.

Дрескод?

Копринена блуза със скини дънки и високи токове. Грим: опушени очи и много спирала. Колко излиза всичко ? С такситата, около 40 евро.

Как го правят в Акра?

Когато се забавляваш с компанията си в столицата на Гана, традицията среща техното. Кой ще кара и кой ще пие? Това е големият въпрос. Защото без кола тук не можеш да направиш нищо.

Как изглежда една типична събота вечер? С градския транспорт не можеш да стигнеш много далече. Така че един от компанията натоварва натоварва цялата парти група в колата си в 10 вечерта. Първо ес посещава „OSU“ в парти квартала или се отива на плажен фестивал.

Любимата напитка на младежите е „Ice, Ice Baby “ и коктейл „Република“ – кайпириня с палмово вино. След партито се яде „Туо заафи“. Ястието е царевица, брашно от просо и масло. Помага да избегнеш махмурлука.

Дрескод?

Момчетата предпочитат да са по-кежуъл с готини кецове. Момичетата го раздават по-секси и цветно. Колко излиза всичко? Около 30 евро.

Е, вие изберете кое е вашето парти и грабвайте сака. Не забравяйте да съберете голяма компания, за да си изкарате страхотно. Коментари