Кратък наръчник за пропъждане на свалячи

Колко от вас са попадали на натрапници в Интернет? И не, не ви питам за сайтовете за запознанства, там поне е малко по-логично.

Говоря на съвсем неочаквани места като онлайн магазин или социална мрежа с бизнес насоченост.

Свалячите са навсякъде

и без значение какво търсите вие или с работна цел ли сърфирате, те ви дебнат и могат да се лепнат за всяка в най-неподходящият момент.

Ето и няколко работещи съвета за пропъждане на нахалните нежелани свалячи:

1. Отговаряйте с една буква, допустими са две, но нека не са повече от три, пример: к, нп, мхм, аха и други.

2. Забавяйте отговорите си с по 10-15 до 20 минути и обяснете как е трудно да смогнеш в разговор с петима.

3. Ако сте готови да понесете гадна реплика, но да се откачите на всяка цена ползвайте номера с това колко сте надута и капризна, нищо не ви харесва и всичко, което сваляча предлага е тъпо.

4. Представете се като меркантилно момиче, мъжете не ги харесват, даже да са склонни да плащат за компания. Ако направо му заявите още в началните редове, че мъж със заплата под 3000 лева няма шанс с вас, това несъмнено ще го подразни доста.

И защо да гоним досадните свалячи

5. Сервирайте им и нека бъде рано. Вие сте омъжена с близнаци и бременна с трето дете или имате дете на 3-4 години и очаквате скоро близнаци. Това е като кофа със студена вода.

6. Обяснете и то съвсем в началото, че сте самотна майка поне с две деца и търсите нов татко, който да може да ви издържа. На вас не ви се работи вече.

7. Споделете как сте на 43 и живеете сама с любимите си осем котки в гарсониера.

8. Мислете в перспектива пред ухажора си. Усещайки, че той иска да насочи разговора към секс, стресирайте го с вашите сериозни намерения да се омъжите скоро точно за него и как добре ще се разбират той с милата бъдеща тъща.

9. Използвайте вродената хомофобия на сваляча, след няколко реплики от негова страна, „неволно“ се издайте, че сте мъж. Ако е настойчив и не ви вярва може да стигнете и по-далеч като го сваляте и убеждавате да е отворен към нови преживявания с неговия пол. Стигне ли се и до край бъдете готова да му пратите мъжки снимки за достоверност.

10. Използвайте предлаганите опции за блокиране или докладване, ограничете достъпа на натрапника до вас или просто го игнорирайте, все някога ще се откаже и сам. Помнете, че винаги може да прекратите нежелан разговор по някакъв начин или изобщо да не започвате диалог.

Успех и дано не ви се налага да прилагате тези съвети или даже по-лошо да ги допълвате с ваши техники, защото някой е изключително нахален и досаден там, където не сте го търсили. Коментари