Сама на Свети Валентин. Какъв купоооон!

Имаше един продължителен период в живота на една приятелка, който ние наричахме „периодът безгаджие„. Също така го наричахме и „безполово сношение„. Но тя успяваше да учуди всички с това, че изглеждаше сякаш изобщо не я интересува, че е сама. И то така, че да ти се прииска да включиш зарядното към нейната батерия и да прихванеш от непукизма й.

Особено при наличието на всички досадни хартиени сърчица, сърчица чаши, гумени сърчица и какво ли още не. Те просто ти се набиват в очите до втръсване в периода около 14 февруари. Защото когато си сама като бездомен бозайник от семейство кучета, единственото, което ти се иска да правиш на тази дата, е да заровиш сълзи в салфетка, докато гледаш поредната любовна драма с необезкосмени крайници.

Но не и нашето момиче. Тя не познава самотата. Знае, че 14 февруари е ден, в който може да прекара в еуфория и адреналин, за които са достатъчни само три компонента: страхотен аутфит, чаша – пет вино или водка и верните си момичета, с които да покори града. Защото както тя казва няма време за губене, когато има естроген за разпръскване.

Не си само ти без кавалер

Ако си на Свети Валентин без половинка, трябва да знаеш, че не си сама в тази ситуация. Навън е пълно с момичета и момчета, които също се оглеждат за своята романтична „случайност“. Няма няма шанс да сбъркаш, ако решиш да излезеш с момичета. Приеми, че това е моментът, в който можеш да направиш всичко, което поискаш точно, защото си сама. Освен това момичетата са много по-креативни по отношение на излизанията и организациите.

Ето и няколко идеи как дамите да прекарат един незабравим 14 февруари без мъже. Леле, че готино!

Страйк с вино!

План: Фактът, че статусът ти във фейсбук е празен като джоб на студент след 8 декември, не означава, че не трябва да се отдадеш на вино и романтика с твоята бойна артилерия момичета. Изберете най-добрия винен бар, където да поставите началото на бурната февруарска вечер. Още по-идейно е, ако всички се облечете в червени или черни рокли – вечерта е ваша. Привличайте внимание, колкото алкохолното ви опиянение иска!

Защо този план работи: Защото не се лишавате от нищо, което трябва да изобилства във въпросната вечер – вино, смях, женственост, мъжки погледи и едно безкрайно забавление.

Съвършено женско излизане?

План: Каква по-перфектна идея да празнувате с момичета в неангажираща обстановка, където да отпуснете края, чара и гласните си струни? Караоке баровете са перфектни за един женски Свети Валентин. Можете да изпиете колкото ви е кеф вино и да изпеете всички готини песни, подходящи за необвързани дами, без изобщо да ви пука как звучите. И докато се вихрите, ще разберете колко сте готини, независими и и самостоятелни, без да имате мъж до себе си, който все да мрънка за нещо.

Защо този план работи: Изпяването на песен в караоке бар действа терапевтично. Човек излива, разкарва емоции или поема положителни такива, защото най-хубавото на караокето е, че както и да се представиш хората ще ти ръкопляскат. Пеенето в караоке вдига адреналина, а и се повишава шансът някой сладък мъж да те гледа и да те похвали за смелостта, че вееш коси на сцената. Или ти да почерпиш някой господин с питие, само защото е изпял любимата ти песен и после да го поканиш да попеете двамата и да му покажеш, че си яка и независима. Го гърл, го.

14 февруари без гол мъж?! Кой е казал подобно нещо

План: Това е един от любимите планове. За да се решите да наемете стриптизьор, няма нужда да чакате някоя от вас да дойде в приповдигнато настроение с новината, че се омъжва, а вие да я гледате с поглед, с който слушате балада на Адел. Просто изберете локация, където да извикате красив мъж да се разхвърля по полицейска униформа пред влажните ви погледи. Ей така, просто защото е женски Свети Валентин!

Защо този план работи: Това е Свети Валентин по всички параграфи. Получаваш любов и подкрепа от най-близките си момичета, има червено вино и … гол мъж. Само дето всичко идва и с щипка адреналин, много смях и безкрайни разкази впоследствие.

…и ТРИ за щастие!

План: Това вече е планът за смели момичета. И е най-лесен. Набележете си три заведения, сравнително близки едно до друго. Уловката е във всяко заведение пиете по три питиета, които започват с буквата на дамата, която спечели на „камък, ножица, хартия“. Повярвайте няма по-голям fun от това да гледаш жени, които мятат ръце сякаш гонят мухи с размера на дакел, и поръчват по три питиета с еднаква буква. Както казва един приятел – Just epic.

Защо този план работи: Защото компонентите са кратки, точни и ясни: най-добрите ти приятелки са налице. Пиете под формата на абсурдна игра и докато стигнете до третото заведение, нито камъкът ще е камък, нито ножицата ще е ножица, но пък вие ще сте на мармалад, който ще подслади живота ви за доста дълго време напред.

Свети Валентин е хубав и без мъже, момичета. Важното е вие да се чувствате добре. Коментари