Биреното коремче измества напомпаните във фитнеса тела

Мъже, дишайте спокойно. Лятото е на прага, а вие сигурно правите планове за море. Смятате, че коремчето, което се подава над дънките ще ви пречи? Нищо подобно. Тялото „Dad Body“ /в превод „тялото на татко“/ е тотален хит тази година или иначе казано биреното коремче е вашият запазен билет за плажа през 2019.

Дори звездите на Холивуд занемариха тренировките и се отдадоха на заслужен релакс.

Папараци изловиха Леонардо ди Каприо да се разхожда на плажа, показвай с гордост наедрялото си тяло и най-вече „сладкото“ бирено коремче. И най-интересното е, че изобщо не се притеснява от това, а смело показва телеса на плажа.

Е, няма как дамите да не роптаят, че неравнопоставеността между двата пола изтъква дори в тенденцията с килограмите. Един мъж може да е супер секси и привлекателен за нежната половина, дори и с бирено коремче. А при една дама това е не само недопустимо, но и доста разочароващо. Да сте виждали магазини, в които продават огромни размери дамски дрехи. Няма, и няма да видите, докато за мъжете ги има в изобилие.

2019 е годината на „Dad Body“ и мъжете могат да са абсолютно щастливи и да не им пука от нищо.

Диети, безалкохолна бира, хранене под режим, тежки тренировки във фитнеса-забравете всичко. „Dad Body“ ще властва по плажове те това лято. Само си представете с какво облекчение мъжете ще си хапват цаца, бира и картофки, ще поглъщат поредната тлъста пържола, просто ще си живеят на макс .

Е, ние като жени все пак тайничко се надяваме тази нова мода да бъде малко по-благосклонна и към дамското съсловие. „А, а дано, ама надали“, пееше Графа в една негова песен, станала хит миналото лято. От една жена винаги се иска да бъда перфектна във всяко едно отношение – от кухнята, през облеклото, до работата и леглото.

Докато един мъж може да е супер секси и як, дори и с 10 кг повече. Ако знае как да се държи с жените, ако умее да ги ухажва и уважава. Дебел, хайде бе, на кой му пука?

Лично според мен най-важното е вие да сте доволни от начина, по който изглежда мъжа до вас и да го харесвате такъв какъвто e. Околните и тяхното мнение, нямат никакво значение.

Ето и 14 причини, заради които една жена ще се влюби в мъж с тяло „Dad Body“.

1. Няма нужда да ваете фигура нон-стоп.

Много жени имат проблеми с това да приемат тялото си. Страхуват се да не станат за присмех. И като видят до себе си мачо като от каталог на Версаче, се стремят да постигнат същото перфектно тяло.Купуват хапчета за отслабване, четат списания със съвети от всевъзможни специалисти, само за да достигнат идеала за красота, който мачото харесва. И се чувстват виновни от бисквитката, която са изяли преди малко.

Бъдете с мъж, който очевидно не е изцяло съсредоточен върху това как изглежда. Вижте неговите тлъстини как се показват над дънките. Така че и вие тайничко може да пуснете вашите на воля и да не ги криете непрекъснато с широки дрехи. Той може, защо и вие да не можете.

2. Чувствате се страхотно.

Няма да се притеснявате, че той изглежда като Аполон, а вие се борите с тези ужасни два-три излишни килограма. Така, че нека сме наясно. Той ви отстъпва правото вие да сте сексапилната във вашата връзка. И без това си е адски чаровен и жените го харесват. Освен това се опитва да ви покаже, че се чувства изключително добре във ваше присъствие.

3. Няма право

да се оплаква от размера на гърдите ви, тъй като и той си има собствен бюст и то какъв.

4. Твърдят, че да гъделичкаш

пълни хора, било много забавно. Погъделичкахте го вече, нали?

5. Никога и по никакъв начин няма да ви кара да се срамувате от това, което сте.

Вие сте неговото момиче и той ви харесва точно така. Помните ли поне един случай,в който напомпания физкултурник ви е предложил сладолед, вместо фреш. Не, нали. Е, с такъв мъж няма да имате подобни проблеми.

6. Мъжете, които имат бирено коремче са епикурейци.

Те обичат да се забавляват, да са над нещата и да не приемат сериозно всяка казана дума. Най-важното – оценяват храната и нейните качества. Няма да ви поръчат салата, нито пък ще ви напомнят, че пържените картофи са вредни. Не броят калории и се наслаждават с пълна сила на живота.

7. Той е над нещата.

Не е обсебен от външния си вид, но се обича. Никога няма да ви нагруби пред други хора. Умее да се фокусира върху това, което наистина е важно и съществено във вашите отношения.

8. Не са повърхностни.

Мъжете с бирено коремче, са хора, които знаят какво искат от живота и го постигат. Те са уверени в себе си, имат самочувствие и жените определено ги харесват .

9. Че кой иска да спи до тухла?

Както мъжете не обичат супер слаби жени, така и жените не харесват мъже, които мислят по цял ден дали изглеждат перфектно и дали всяко мускулче си е на мястото. Хубаво е да се облегнеш на нещо мекичко, нали?.

10. Как е в леглото?

Усещането за сила и стабилност ви харесва. А и освен това мъжете с бирено коремче не се притесняват да се съблекат, да ви доставят удоволствие и да се почувствате с него желана и обичана под завивките. Фитнес маниаците все ще намерят някакъв кусур и определено са егоисти. Преди всичко ще гледат на тях да им е добре. Често забравят, че сексът се прави от двама души.

11. Спокойно може да си говорите

за каквото искате. Да обсъдите хубав филм, книга, проблеми в работата и у дома. Няма да ви обсипва с режими и здравословно хранене. Просто ще се те щастливи заедно.

12. И в костюм и в спортен екип изглежда внушителен.

Мъж в официално облекло е секси. Но внушителен мъж в стилен костюм си е направо неустоим.

13. Не се обвинявате, не си вменявате вина

и не се съдите прекалено строго дори, когато допускате грешки. Той уважава вашето мнение, както и вие неговото. Дори и да има проблеми се опитвате заедно да ги разрешите. Все пак мъжът с бирено коремче не пие само протеинови шейкове, има и нещо като мозък .

14. Подхождате си.

Най-силните и истински връзки са онези, в които винаги може да се радвате на свободата си и въпреки това да искате да правите абсолютно всичко заедно. Просто защото ви харесва да се двама.

15. И един последен въпрос за историята:

Кога ще дойде годината на „Body Маm“?

  Коментари