Готови за жената чудо Гал Гадот

Защото младата секси актриса Гал Гадот е именно това. От армията в Израел през майчинството, каскадите в „Бързи я яростни“, чак до новия Франчайз за Батман, Гал е жената чудо.
Познаваш Гал Гадот като сексапилната актриса от „Бързи и яростни“ в ролята на Жизел. Може и да не знаеш, но Гал е една от малкото актриси, които изпълняват каскадите си сами.

Може би, защото е била в армията на Израел в продължение на две години. Родена в Рош Хаийн, кариерата на актрисата и модел стартира през 2004 година, когато печели короната на Мис Израел. Четири години по-късно вече е популярен модел, води модни шоута, дефилира на ревюта на израелската марка CASTRO и е лице в компанията. Capitan Morgan.

Ролята на Жизел в „Бързи и яростни“ се появява неочаквано. Всъщност Гал отива на кастинг за едно от момичетата на Бонд в продължението на „Казино роял“ – „Спектър на утехата“. Не печели ролята, но продуцентите скоро я забелязват и я канят във високоскоростния франчайз.

Тя снима три части на поредицата и продължава пътя си нагоре в Холивуд. За ролята на Жената чудо в новата поредица за Батман я избира режисьорът Зак Снайдер, а самия филм е по кината от края на март 2016 година. Това е и големят пробив на актрисата. Междувременно, Гал се омъжва през 2008 година и вече е майка, факт, който както твърди тя, я е накарал да порасне.

За собствената си майка Гадот твърди, че е най-важната жена в живота й. и е научила всичко от нея: „Ако не беше майка ми да бе поддържа и да ме насърчава, сигурно нямаш е да стигна до тук“.

Гадот не пази никакви диети, но спортува много здраво. Перфектното тяло дължи преди всичко на гена, който носи: „В родата ни няма дебели хора, затова не се притеснявам какво хапвам, но спортът е задължителен и за здраве и за тонус“, категорична е Гадот. Пие много вода, но си хапва и шоколад. Животът е прекрасен, за да го губя в диети, смее се Гадот.

Очакванията ни от новото име и лице на супергеройското кино са големи – и как да бъде другояче, с нейното лице и името й, буквално значещо вълни, които се разбиват в брега Коментари