Тейлър Суифт – красавицата, която пее само за любов

Най-добре платената певица за 2012- Тейлър Суифт. Притежателка на шест Грами, както и безброй други музикални награди, Тейлър, е истинска тинейджърска икона. Но с нарастващата слава и богатство, животът й се придвижва все по-далеч от невръстната и публика. Въпреки че тя се опитва с всички сили да остане тяхната светица покровителка.

Да, само на 23 години Тейлър Суифт има четири хитови албума, два договора за парфюми, концерти, които се разпродават за минути и е обичана от всички.

Попитана какво я прави щастлива, тя веднага изрежда дълъг и стандартен списък с любими неща – котки, океани, хортензии, изкуство, одеяла, камина, променящите се сезони.

Тя не лъже – просто човек очаква, че управлението на търговската марка на стойност 57 милиона долара, превземането на червения килим на щурм с най-новите дизайнерски дрехи, изпълненията пред стадиони, пълни с пищящи почитатели ще я промени.

Не, момичето със зелени очи, е все така по детински наивно и пълно с изненади. Тейлър разказва за постиженията си все едно се случват като в някакъв супер сън – сякаш може да се събуди всеки момент. И явно в омагьосания свят на Тейлър, каквото поиска, това получава.

Ето и интервюто с Тейлър

От всички текстове на песни в новия албум Red, който подхожда най-много в момента? 

Тейлър Суифт: В къщата ми в Лос Анджелис имам черна дъска и всяка седмица пиша нови стихове от албума, за да почувствам кои ми идват наум, кои изглеждат важни. Има песен в първото парче на албума, в който се пее: „любовта е безмилостна игра, ако не я играеш честно и както трябва“. Това така или иначе е моята философия за любовта от край време.

А какво ще кажеш за играта, „правя се на недостъпна“?

Тейлър Суифт:  Мисля, че често, когато срещнеш нов човек, ти се струва ,че трябва да се показваш, че не се интересуваш от него, за да го накараш да се заинтересува повече. Но какво става, когато му покажеш, че всъщност го харесваш? Какво ще направи той тогава? И ако превъртиш напред, как ще задържиш някого по този начин. Не искам такава връзка. 

Има ли и други похвати, които не толерираш?

Тейлър Суифт: Не мога да търпя, когато някой се опитва да върне назад развитието на една връзка или да твърди, че тя има нужда от пространство, или пък изневерява. Това е нещо съзнателно и съвсем естествено. Ако аз съм в такава ситуация, бих ли си го причинила? Ако отговорът е „не“, тогава той просто не се отнася справедливо с мен. Не искам отново просто да се озова в някаква си връзка.

Коя твоя песен те кара да се чувстваш най-силна, когато я пееш?

Тейлър Суифт: White Horse е песен, с която винаги се гордея, защото е песен за това наистина ужасно чувство на еднопосочната връзка, която не е равноправна, а чувствата са по-силни за единия. Очевидно го обичаш повече отколкото той те обичаи го знаеш.

И това те кара да се чувстваш така сякаш пропадаш, но също е и истински опияняващо усещане. А често момичетата се озовават в такива връзки, където мъжете не им дават нищо, затова приемат трохите. Според мен това, от което боли много е това, което мъжът не казва. Знае, че имам нужда да чуя определени думи, но не иска да ги каже. Знае,че имам нужда от обвързване и лоялност, но просто не ги дава. 

Какво научи за себе си по време на възходите и паденията на връзките? 

Тейлър Суифт: Научих кога е време да си тръгна. Никога не съм губила прекалено много време с неподходящия човек и това е нещо, с което се гордея. Колкото по-дълго си с неподходящия човек, толкова повече се увеличава вероятността да пропуснеш или да уловиш шанса да срещнеш правилния партньор. А ако усещаш, че нещо не е както трябва, значи наистина е така.

Можеш ли да си представиш да правиш нещо друго, освен музика?

Тейлър Суифт: Да бъда изцяло ангажирана с децата си майка, която прави всичко за тях, да имам много деца. Някой ден, сигурна съм. Но единствено това е толкова вълнуващо, което правя сега. 

Любовта по-важна ли е от успеха?

Тейлър Суифт: Мисля, че идеята е да откриеш човека,с когото да споделиш живота си е най-вълнуващата и прекрасна мисия, на която можеш да се отдадеш. И да, изживяването на мечтите също е много важно и често съм поставяла това пред всичко друго.

Но идва един момент, когато, изживявайки тези мечти, поглеждаш до себе си и търсиш човека, на когото да кажеш: „Хей, това е супер готино, нали. И ако няма на кого да го кажеш, къде е смисълът на всичко останало. Коментари