Очарователни бебета близначета разплакаха и умилиха цял свят

От какво има нужда всеки на тази планета. От една истинска прегръдка, която да те стопли, която да те успокои, да се почувстваш в сигурни ръце и да се отпуснеш. Е, имате тази история в това невероятно клипче.

Гледайте клипа и се любувайте на тези невероятни току що родени близначета. Вижте ги само, те сякаш не искат и не могат да спрат да се прегръщат, да се гушат едно в друго, дори и във водата, в която са поставени.

Този уникален клип, който разплаква от умиление е сниман във Франция от медицинската сестра, която се е грижила за близначетата в болницата. Целта на клипа е била съвсем друга в началото. Тя е искала като цяло да запознае отблизо с новия метод за къпане на бебчета, веднага след раждането. Това, което заснема обаче надхвърля многократно първоначалната цел.

Силата на връзката между близнаците е впечатляваща и е пример за неразделността на малките бебенца. Безспорен пример за една силна връзка между близнаците.

Те май още не разбират, че вече не са в корема на мама, отбелязват зрители, гледали клипа. Така пък ние само можем да си представим как изглежда животът на близнаците в утробата, преди да се родят. Да забележим онази силна връзка, която всъщност продължава и след като се появят на бял свят

Вижте уникалното видеоКоментари

DY6ichki