Българските Diplomat-и избират Praktik

Предоставяйки на пазара бойлери от най-високо качество, на различни чуждестранни производители, „Дипломат Корпорейшън” ООД избра българското за новата си серия Praktik.

Спестяването на електрическа енергия вече не е мит, а реалност, благодарение на създадените в България бойлери. 35-милиметровата изолация на корпуса осигурява запазване на температурата за дълго време, което ще Ви гарантира наличие на топла вода без значение от времето и сезона. Този висок клас кръгли модели впечатлява със страхотните си функции, като например терморегулирането, което позволява автоматичното им включване при спадането на температурата на водата.

бойлер дипломатМеталният възвратно-предпазен клапан е екстрата тук, която се грижи за максималната безопасност на българските продукти на Diplomat. Всички европейски изисквания за сигурност тук са налице, а гаранцията за качество е част от допълнителните предимства на бойлерите на изключително ниска цена.

5 години е срокът, който Diplomat Ви дава, за да се чувствате свободни и спокойни, че грижата за бойлера не е Ваша. Радвайте се на компактните модели, които ще откриете с възможност за хоризонтално и вертикално поставяне. Те ще се впишат в безупречният интериор и няма да се натрапват излишно.

Светлинният индикатор е приспособлението, което ви напомня, че топлата вода е въпрос на минути. Мощността на бойлерите, произведени в България, позволява огромна бързина при нагряване, която работи за още по-голямата икономичност на моделите на Diplomat. Енергоспестяването, минималните топлинни загуби  и ексклузивните цени, са безспорните предимства на Praktik, които го правят предпочитания избор на все повече потребители, доверили се на високото българско качество.

Заложете на Diplomat, серия Praktik, за Вашия дом и се радвайте на уютна баня и безупречна хигиена с топлата вода, която българските бойлери Ви гарантират. За малък апартамент или голяма къща, те са правилното решение, което ще Ви спести излишни разходи за ток, вода и ремонти. Закупете качествен бойлер Praktik и бъдете свободни да изпитвате удоволствието от дългата вана или ободряващия душ. Коментари