7 невероятни ползи от кляканията /ВИДЕО/

Кляканията са най-лесното и същевременно чудодейно упражнение, което стяга цялото тяло. Какви са ползите от кляканията? Сигурно няма да повярвате, но само с няколко клякания на ден ще успеете да преобразите фигурата си. От вас не се изисква нищо, освен мъничко воля.

Ето и няколко убедителни факти в полза на кляканията, които със сигурност ще ви мотивират да започнете с тренировките още сега.

Ползи от кляканията

1. Ще имате невероятно стегнато секси дупе

Клековете са идеалната тренировка за стягане на задните части. Ако имате сериозни забележки към вашето дупе, то клековете са верния път за разрешаване на проблема.

2. Ще имате крака, които впечатляват

Когато клякате вие напрягате допълнително бедрата, а бедрените мускули работят на пълна пара. Благодарение на кляканията много лесно ще изваете стегнати и привлекателни крака. Мъжете със сигурност няма да подминат промяната и задължително ще им обърнат внимание.

3. Ще кажете сбогом на целулита

Не се тревожете, ако се сдобиете с целулит, това не означава че портокаловата кожа е Ваш доживотен спътник. Най-добрият начин да се отървете от целулита са кляканията.

Когато започнете да клякате доста мускулни групи започват да се разтягат, а това допълнително ще увеличи притока на кръв в целия организъм. Така ще си помогнете за по-лесното разбиване и разнасяне на мастните натрупвания.

Към клековете прибавете и поне два литра вода на ден. Доброто хидратиране поддържа здравината на кожата, подобрява нейната текстура и изхвърля от тялото натрупаните токсини.

4. Ще подобрите храносмилането си

Храносмилането има пряка връзка с тонуса на целия организъм. А спортувайки, Вие помагате тялото да засили метаболизма. В конкретния случай кляканията са невероятен начин за раздвижване и правят чудеса с вашата храносмилателната система. Кляканията помагат на перисталтиката, стимулират изхвърлянето на отпадъците и засилват притока на на кръв в цялото тяло.

5. Ще загубите мастни натрупвания

Не е нужно да правите по 500 клека на ден, за да отслабнете. Дори и само 30-40 клякания ще ви помагат да намалите обиколката на бедрата и да стегнете ханша си. Клековете помагат за по-бързо изгаряне на мазнините в тялото. Съчетайте кляканията с подходяща диета и сами ще се убедите в резултата много бързо.

6. Ще „изпънете“ гърба

Клякането е особено полезно за дамите, които са надарени с по-голям бюст. Правилно изпълнените с изпънат гръб клекове укрепват на гръбната мускулатура.

Клякайки с изпънат ще подобрите стойката си и ще забравите за досадната болка в кръста, съпровождаща носенето на тези природни дадености, които така впечатляват мъжете.

7. Няма нужда да ходите до фитнеса след клякания

Ако не обичате да се потите пред много хора или се срамувате да влезете в залата, то това са точно вашите упражнения. За да започнете да клякате не ви е необходимо нито специално оборудване, нито скъп екип. Просто започнете да клякате. Правете тренировката си редовно и само след месец ще имате чисто нова фигура, на която много хора ще ви завидят.Коментари

Да ги почваме тия клякания значи…

ЗАПОЧВАМ ГИ….

И НЕ СТАВА САМО СЪС ЗАКАНИ . ПУСКАШ МАЛКО МУЗИКА И ЗАПОЧВАШ . НЕ ОТ УТРЕ , ОТ СЕГА .МОЖЕ И КОРЕМНИ ПРЕСИ 4-5 СЕРИИ ПО 15-20 ПОВТОРЕНИЯ .

Страхотни упражнения..има ефект, аз почнах