Фитнес упражнения за страхотен секс

Стегнатото тяло, гъвкавостта и издръжливостта правят добрият секс страхотен. Да не говорим, че дупето и коремът ти изглеждат влудяващо секси! Прави тези упражнения, предоставени от фитнес инструктора Дженифър Джонсън, и се наслаждавай на вечерния секс маратон.

Упражнение: Жената отгоре

Застани на четири крака, с длани под раменете и колене под хълбоците

1. Изпъни десния крак назад, вдигайки го към тавана

2. Задръж, след това свий десния крак, премествайки го до десния лакът. Това е едно повторение. Направи 10, след това смени страните. Направи три серии.

За по-стегната преса? Направи го от позиция лицева опора, за да засилиш напрежението.

Упражнение: Секси мост

Легни по гръб с ръце отстрани, свити колене и стъпала, плътно стъпили на пода. Вдигни бедрата, за да се образува линия от коленете към раменете. Стягайки корема и дупето, събирай и разтваряй краката в колената. Направи това 30 пъти. Това е една серия. Повтори три пъти

Свободен стил? Вместо да се движиш вертикално, направи го хоризонтално във втората серия. Повдигни дупето няколко сантиметра нагоре, задръж, после върни в изходна позиция. Ще забележиш резултата в дупето само след седмица- по-вирнато, а пресата по-плоска.

Упражнение: Пружиниращо дупе

Застани с крака на ширината на раменете и ходила, насочени навън. Протегни ръцете напред на височината на раменете с преплетени длани. Свий коленете до клек. Пружинирай с дупето надясно, след това наляво. Това е едно повторение, направи 10 пружинирания. След това направи три серии.

Секс съвет? Свиването на тазовите мускули, все едно стискаш, за да не се напишкаш, наистина увеличава многократно удоволствието ти, а и неговото. Прави това при всяко пружиниране.

Упражнение: Леко наляво

Легни по гръб и с изпънати крака. Повдигни малко краката и раменете от пода, след това придвижи максимално изправен десния крак към гърдите. Захвани го с две ръце и опитай да приближиш максимално главата и раменете до коляното. Отпусни крак леко върху левия/без краката да опират пода/ и повтори от другата страна. Това е едно повторение. Направи 10 такива. След това направи 10 серии.

Реалността? Дженифър Джонсън е една от най-гъвкавите жени на земята. Нормално е да не го правиш като нея. Спри, когато усетиш, че сухожилията ти се напрягат, но преди да те заболи.

Упражнение: Висока лицева 

Заеми лицева опора с изпънати ръце

1. Стъпи с десния крак напред, поставяйки стъпалото му до дясната длан.

2. Бавно извърти тялото надясно, вдигайки дясната ръка и крак нагоре. Задръж 30 секунди /или колкото можеш/, след това се върни в предишната позиция и накрая заеми пак лицева опора. Смени страните. Това е един път. Направи го три пъти.

За настроение? Тези упражнения изискват секси музикален фон. Затова си пусни саундтрака на Петдесет нюанса сиво или заложи на албума класика на Мадона – Erotica. Коментари