Най-добрите упражнения за заети жени

Когато полудяваш от работа, упражненията могат да изчезнат от най-важните ти задачи. А не трябва – да си във форма, означава да запазиш разсъдъка си. За да спестим от безценното ти време, събрахме упражненията на няколко топ инструктора, които ще върнат перфектните ви форми само след месец тренировки. От теб се изисква да намериш време и да не си измисляш оправдания.

Най-доброто упражнение за крака

Застани за странична лицева опора, с лява ръка на земята и дясна на дясното бедро. Свий левия крак, и вдигни лявото стъпало, за да докосне дясното коляно. Без да мърдаш нищо друго, отпусни лявото бедро, така че да докосне леко земята. Направи 10 повторения, след това смени страните, за да завършиш серията. Направи 3.

Какво облекчение?

Изпитваш твърде голямо напрежение върху рамото или китката? Можеш да се отпуснеш на лакътя във всеки момент, съветва Кейзър.

Упражнението е предложено от Анна Кейзер, изпълнителен директор на AKT IN MOTION

2. Най-доброто упражнение за горната част на тялото 

Застани в позиция за лицева опора. Изтласкай се, след това се завърти надясно, така че тялото да застане с лице нагоре, със свити колене и вдигнато дупе. Ритни с десния крак нагоре, като протягаш лявата си ръка за да докоснеш пръстите. Отпусни след това по обратния път се върни в изходна позиция. Продължи една минута, след това смени страните.

Издокарай се!

Вече има висша мода и във фитнес облеклото, защото да се харесваш как изглеждаш е силен мотив за тренировка.

Упражнението е предложено от Алонзо Уилсън, създател на TONE HOUSE в Ню Йорк.

3.Най-доброто упражнение за дупе

Застани с крака, поставени на по-голяма ширина от раменете, пръсти обърнати леко навън и дръж 5 килограмова пудовка пред гърдите си. Дръж гърба си изправен, свий колене и клекни максимално ниско, държейки стъпалата плътно прилепнали. към земята. На първото повторение задръж за 15 секунди. Върни се в изходна позиция. Направи 3 серии по 15 повторения, почивайки 1 минута между сериите.

Припомняне!

Държейки тежест пред гърдите, помага да застанем в правилна стойка, казва Уолш. Подсеща те да държиш гърдите вдигнати и помага за баланса.

Упражнението е предложено от Джейсън Уолш, създател на NATION FITNES STUDIO в Холивуд. 

4. Най-доброто упражнение за корем

Легни по корем и изпънати крака. Вдигни раменете и краката със свити колене и сложи ръцете си, със свити юмруци под брадичката.Удари с лявата ръка напред, като изпъваш и левия крак, прибирайки десния, след това смени страните, все едно караш колело. Удари напред с всяка ръка още един път, след това се върни в изходна позиция. Продължи една минути. почини 15 секунди, след това повтори още 3 пъти.

Приятелки

Ако намериш страхотна група, с която да тренираш,няма нужда да избираш между фитнеса и приятелския кръг. Можеш да застреляш толкова зайци с един куршум.

Упражнението е предложено от Ноа Нийман, треньор в Bary Bootcamp

5. Най-доброто кардио

Застани в позиция за лицеви опори, опирайки се на лактите. Вдигни дясната ръка и я постави под рамото, след това повтори с лявата, за да направиш лицева опора. Приземявайки се на възглавничките на стъпалата. Не спускай петите. подскочи назад, след това се отпусни на лактите. Продължи 45 секунди. почини за 15 секунди, след това повтори три пъти.

Ако се задъхаш 

Не е нужно да подскачаш напред всеки път. Суан предлага си даваш малко почивка, като се придвижваш, ходейки, с десния крак напред, след това с левия, когато е необходимо.

Упражнението е предложено от Астрид Суан, личен треньор на много знаменитост, включително и Джулиан Хъф Коментари