Упражненията на Натали Имбрулия за перфектни крака

Натали Имбрулия е една от най-чаровните, стилни и красиви австралийки. Певицата добива световна популярност с песента „Torn“, която става хит в в над 30 страни по света.

Година по-късно продава 7 милиона копия от дебютния си албум „Left of the Middle“ (1997). И въпреки, че последните години певицата и същевременно актриса, няма кой знае какви успехи, тя печели безапелационно класацията за една от най-добре изглеждащите звезди и то на прага на 40-те години.

Натали Имбрулия навърши 44- и години на 4 февруари тази година, но това изобщо не и личи. Просто изглежда зашеметяващо, твърди един от най-големите ценители и критици на женската красота Джордж Клуни, с когото тя има краткотрайна афера. Истина е обаче, че като повечето известни жени, тя също полага огромни усилия, за да изглежда по този начин.

Певицата тренира три четири пъти седмично, като отделя най-много време на упражненият за крака.

Освен за крака Имбрулия посещава и тренировки по бокс. С треньора си упражнява боксови движения за укрепване на мускулатурата на тялото, като залага на интервалните тренировки с висока интензивност.

Звездата обожава да върви пеша и споделя, че често изминава по 10 километра на ден, без дори да се усети. Занимава се с йога и пилатес. Имбрулия е огромен фен на методологията на Трейси Андерсън, в която се съчетават танцови движения с кардио тренировка.

Брюнетката споделя, че танците също са една от големите и страсти и любов.

„Аз бях професионален танцьор до 16-годишна възраст. Когато танцуваш си непрекъснато зает да мислиш за стъпките, че изобщо не ти идва на ум колко може да е трудно“, казва още чаровницата.

Във видеото може да видите на какви упражнение за крака набляга Наталия Имбрулия, ако искате да изваете тяло като нейното и околните ви завиждат. Тя се опитва да работи върху всички мускули на краката и дупето.

Упражненията се повтарят по 10 път с всеки крак. Коментари