Пет холивудски тайни за перфектни мигли

Дългите и леко извити мигли правят жената толкова пленителна и секси, че никой мъж не може да й устои, когато срещу него дамата запърха като пеперуда с дългите си клепки.

Ако все пак не сте имали шанса да се родите с гъсти и дълги мигли, с помощта, на които да превземате мъжките сърца има редица начини да се справите успешно с проблема.

Ще влезем в Холивуд и ще открехнем тайната на холивудските красавици. Ще покажем как те успяват да увеличат дължината и обема на миглите, така че винаги да изглеждат неотразимо.

1. Балсам за подхранване и растеж

Най-новият хит в тази посока, пуснат от козметичните гиганти на пазара е нашумелият балсам за подхранване и стимулиране на растежа на миглите. Това вълшебно средство задължително присъства в чантичката на всяка уважаваща себе си дама. Освен, че подхранва миглите, балсамът ги увеличава дължината им с помощта на специална формула, която пробужда „дремещите“ фоликули. Специалистите твърдят, че тези „поспаланковци“ в миглите са над 40 %.

С помощта на балсама, който стимулира клътъчното делене миглите стават по-гъсти и се удължават с няколко милиметра. Единственият недостатък е, че резултатите са видими след поне месец-два редовна употреба и спира веднага, ако престанете да го ползвате. Този балсам редовно се ползва от Дженифър Анистън.

2. Изкуствените мигли винаги са актуални

Ако искате моментален ефект и засилване дълбочината и сексапила на погледа си, винаги можете да използвате изкуствени мигли. Почти всяка холивудска звезда се кипри изкуствени мигли. Дженифър Лопес никога не се показва на хайлайф партита без чифт пленителни изкуствени мигли.

Техните плюсове са много. Лесно се поставят, дори и в домашни условия, а резултатите са просто зашеметяващи. Най-важното е да съумеете да подберете правилната дължина. Ако не искате да изглеждате като евтина танцьорка, се постарайте да изберете мигли, които са възможно най-близко до естествената ви визия.

Удължаване на мигли чрез поставяне на изкуствени косъм по косъм

3. Избор на правилната спирала

Ако нямате много време за губене, можете да си направите перфектни мигли като просто си купите хубава спирала! Не се ограничавайте само с един вид спирала. Непрекъснато експериментирайте с нови модели и сравнявайте карйния резултат. Според вида на различните събития се избира подходящ видо спирала.

За ежедневен грим е хубаво да ползвате обикновена удължаваща спирала в кафяв отенък. За вечерно парти или коктейл поставате спирала, която увеличава обема на миглите и създава илюзия за гъстота. Висококласните спирали съдържат много полезни подхранващи вещества и не само придават обем и удължават миглино, но и буквално ги лекуват.

4. Уред за извиване мигли

Тайният жокер в арсенала на водещите модни стилисти е именно машинката за извиване на мигли. С помощта на това просто устройство може за броени секунди да се придадат невероятно секси извивки на миглите.

Такава машинка ползва Камерън Диас. Тя самата разказва, че по рождение има много прави мигли, което пък прави погледа й твърде безизразен. Една процедура с машинката прави погледа й много по-мек и разбира се, секси пленителен.

В процедурата няма нищо сложно, само помнете, че машинката се използва преди поставянето на спирала. В противен случай може да начупите миглите и те да започнат да падат.

5. Изкуствено удължаване на миглите

Изкуственото удължаване на миглите отдавна е реалност. Съществуват два варианта на процедурата – на снопчета или косъм по косъм.

При първият вариант на процедурата козметикът лепи мънички снопчета изкуствени мигли между вашите. Определено при този вариант миглите не изглеждат така естествено, но самата процедура е доста по-евтина.

При другия вариант, към всяка мигла се закрепя нова, като специалистът варира с дължината на всяка една отделна мигла от външния край на окото към вътрешния. Поставените по този начин мигли изглеждат естествено и красиво. Единственият недостатък е сериозната цена и голямата времетраене на процедурата.

Недостатъкът и на двата вида изкуствено удължаване е, че не може да се прилага непрекъснато. Тези процедури създават сериозен стрес за миглите ви и те могат да започнат да окапват поради честото натоварване на фоликулите.Коментари

e..kakav, e,tozi, balsam…nikade, ne, 4eta,, imeto, mu,