10 заповеди за червилото

Искаш красиви и секси устни. Питаш се кое е най-подходящото червило за теб и дали ще ти отива на грима. Ние ще ти помогнем в тази мисия, стига да следваш няколко прости правила, които ни ще ти разкрием, сега.

1. Търкай

Нежно ексфолирай устните, като ги търкаш с влажна памучна кърпа, за да премахнеш сухата и белеща се кожа

2. Запознай се с формулите

Матовите формули са издръжливи, но понякога изсушават. Кремообразните текстури са комфортни и хидратиращи, но не са толкова устойчиви. За щастие дълготрайните формули вече преобладават на пазара и притежават всички подхранващи за устата качества.

3. Носи молив за устни

Когато го носиш той действа като лепило за червилото. помага аз неутрализиране на нюанса на червилото, за да изглежда той по-близък до истинския.

4. Попивай, попивай, попивай

Направи го по правилния начин: между две нанасяния на червило, нежно притисни хартиената кърпичка към устните си. Не я поставяй между устните си и не я натискай прекалено силно-така ще направиш цвета да изглежда неравен.

5. Подчертай „Дъгата на Купидон“

Имаме предвид извивката на горната ти устна. Накарай я да изпъкне като я дефинираш с хайлайтер или коректор.

6. Използвай четка за устни

Нанасянето на червилото с нея отнема по-дълго време, но това не означава, че и самото то ще остане по-дълго върху устните ти. Този вариант е и по-хигиеничен.

7. Почисти зъбите

Защото не е готина за имаш червило върху зъбите. За да си сигурна, че този гаф няма да ти се случи, сложи средния си пръст между устните и ги затвори около него. Сега го издърпай. Следите от червило, върху вътрешната страна на устата ти ще останат върху пръста.

8. Завърши с глос

Лъскавата му текстура ще направи устните ти по-пищни. Ако гланц върху цялата повърхност ти струва твърде много, сложи го само по средата или върху долната устна.

9. Не подценявай силата на доброто nud червило.

Избери го в един цвят по-тъмно от естествения нюанс на устните така ще ти стои най-добре. Ако си с бледа кожа, опитай нещо с розов отенък. При по-тъмен или маслинен тен, спри се на бежово.

10. Не се страхувай да носиш червено.

Следвай тези указания: Бледият тен изглежда най-добре с червено червило със син отенък, маслиненият – с оранжев отенък, а тъмният с морав отенък.

До всички момичета-намерете правилния тон на кожата си

Устните в ярки цветове са секси – стига да подбереш правилните цветове за тона на кожата ти и подходящия грим.

Горещо розово – много светла кожа – имитира естествения ефект „измръзнаха ми устните от студ“. Избягвай оранжевите нюанси, които контрастират с тена ти. Устните ти са на фокус, така че розов руж е идеалната финишираща стъпка

Сигнално червено – бронзова кожа – можеш да сложиш какъвто си поискаш ярък цвят червило, но сигналното наистина ще те отличи. Матови сенки за очи в натурален нюанс допълват, но не се „бият“ за внимание с устните.

Дръзко оранжевото- матова кожа – подчертава маслинените и златисти отенъци на тена ти за моментален блясък тип Дженифър Лопес. Медните нюанси са перфектни за очите ти – карат ги да изпъкнат още повече. Коментари