9 великолепни идеи за коледен маникюр

Ако вече сте завладени от празничното настроение, повече и от децата, които очакват с нетърпение Дядо Коледа, то тази идея на стилистите е специално за вас. Идеи за коледен маникюр, защо не?

И ако искате да създадете празнично настроение не само на вас, но и на околните чрез перфектния си коледен маникюр, то запознайте се със съветите, които дават маникюристите и се захващайте за работа. Ако нямате време да отидете до салона, но пък сте убедена, че може да се справите и сами, ще ви дадем няколко ценни съвети, с които да изглеждате зашеметяващо.

На какви цветове да се спрете за коледния маникюр?

Задължителни са характерните празнични цветове: червено, бяло и зелено, както и сребристите снежни отблясъци.

Хит през този сезон са брокатените частици, няма никакво значение дали са златисти, сребристи или други цветови нюанси. Важното е да присъстват във вашия маникюр.

Имате възможност да избирате между няколко варианта. От едноцветни нокти, до изрисувани снежинки, камбанки, елхички. Имате възможност да играете и с повече палитри от цветове, които определено ще привличат и погледите на хората около вас.

Ето и няколко варианта за коледен маникюр

1. Модерни коледни шапчици. Рисуват се лесно и са супер ефектни, разнообразни и изключително интригуващи. Благодарение на броката, ще имате блестящи нокти, които не само ще привличат всички погледи, но за миг ще се върнете и към детството и милите спомени за празника около ехата с цялото семейство. Коледните шапчици са подходящи за всеки ден .

2. Стилен коледен маникюр.

Изчистен. Този тип маникюр внася много стил и хармония. Чудесно може да се съчетае с ежедневен тоалет или с официална рокля за парти. Леките брокатени нишки на червен или бял цвят ще ви направят неотразима.

3. Коледната звезда. Тя е чудесно допълнение към празничната атмосфера. Придава уют и допълва украсата и настроението в дома ви. А какво по-хубаво от това да предадете коледното настроение върху своите нокти.

4.Сребристо – истински хит този сезон. Почувствайте се като звезда и изпратете старата година подобаващо. Бъдете зашеметяващи, излъчващи светлина, топлина и празнично настроение.

5. Снежни човеци – закачливи и свежи. Особено подходящи за тинейджъри.

6. Дядо Коледа. Мотивът с Дядо Коледа е труден за изпълнение, ако не сте специалист в областта на рисуването, се доверите на вашия маникюрист. Много весел и изпълнен с настроение мотив.

7. Снежинки. Бъдете зашеметяващи, с нежните, сребристи снежинки. На нокти изглеждат изключително красиво и са подходящи за всяка възраст.

8. Френски коледен маникюр. Това е и нашето специално предложение, ако все още се двоумите какъв маникюр да изберете за вашето коледно парти. Към традиционния френски маникюр се рисува стилна елха, за предпочитане в черен цвят. Определено ще привлечете вниманието върху вашите нокти.

9. 3D коледен маникюр. Е, тук вече няма как сами да се справите. Необходимо е да посетите маникюрист, който ще ви даде различни идеи. Много е модерно да се използват акрилни лакове, които преливат от цвят в цвят, като акцент се поставят камбанки или елхички. За основа се използва UV гел.

Може да нарисувате на всеки нокът различни картинки. От елха до снежен човек. Изисква време и опит. Свежо и нестандартно, за хората които обичат нестандартни неща.

Камбанки, снежен човек, еленче, снежинка. Това са част от мотивите, които са подходящи за вашия празничен маникюр. Разгледайте галерията ни и открийте своя маникюр, който ще ви зареди с допълнително коледно настроение. Коментари