Хитът тази есен – мръсен секси грим

Достатъчно с маниакалното очертаване и безупречната симетрия! Време е да прегърнем идеята за“груб“ грим.Новият ни любим тренд-безгрижно нанасяне. За радост визията ала „току – що станах от леглото“ се завръща, за всеобщо улеснение и облекчение.

Размазан молив за очи

Напласти молива около линията на миглите, като се опиташ да минеш и върху самите косъмчета. Насочете писеца нагоре, опитвайки се да изпишеш извивка тип Бриджид Бардо. За да не изглеждаш перфектна, размажи с четка за сенки. Използвай четката,за да превърнеш черния молив сивкав/ или направо използвай сив нюанс.

Нека излишъкът да обхване цялата повърхност на горния клепач. За допълнителен рокендрол ефект, разтъркай клепачите с пръсти,после нанеси черна спирала. Остави устните голи. Никой няма време да ги контурира с три вида nude червило.

Целунати устни

Помниш ли, когато беше на 16 и можеше да се целуваш по два часа нон стоп и накрая устните ти да изглеждат по-прекрасни от тези, които сега се опитваш да постигнеш с молив, червило и нетрепваща ръка?

Причината е, че нямаш нужда от последните три /добре де, от червилото имаш/, за да станат устните ти супер секси и пухкави. Използвай единия от пръстите си, за да притиснеш с него матово червило върху устните, създавайки нещо като петно върху тях.

Дори може да замъглиш текстурата му с пухкава четка за сенки. Завърши с прозрачен гланц в средата- така устните ти ще изглеждат все едно са прясно облизани. Другият вариант е да си вземеш някое от модерните течни червила, които ще свършат работа вместо теб.

Спирала на макс

Перифразираме Доли Партън, която казва, че се изисква голямо старание, за да изглежда една жена „толкова евтино“. Говорим за уголемените и напластени до неузнаваемост мигли Трябва ли да са толкова пошли? Да, трябва! Извий ги с машинка за мигли и после боядисай една по една всяка мигла с върха на четката, за предпочитане с цветна спирала.

Продължавай да натрупваш туш и да разделяш, докато не си доволна от резултата. Накрая постави четката в хоризонтално положение и я покрий напред-назад по миглите, за да ги спластиш. Повтори същото и с долните.

Крейзи цветове

Вдъхновението? Гримът, който нанасяш на задната седалка на колата, докато шофьорът минава през дупка. Използвай плоска блединг четка, за да нанасяше кремообразни сенки за очи/ гел очна линия, също се свърши работа/. върху горния клепач, по линията на миглите. Отвори очи веднага, преди текстурата да е изсъхнала- ще забележиш как цветът се е отпечатал и върху сгъвката на клепача.

Нанеси сенките/ очната линия на също толкова дебел пласт върху долните клепачи. Недей да свързваш горната с долната линия. Намали количеството грим върху останалите части на лицето. Само гланц за устни ще свърши работа.

Изчервяване

Представяме ти техника за нанасяне на ружа, която ще наречем антиконтуриране. Няма конкретно предписание за точния нюанс, правилото е цялото ти лице да изглежда освежено, когато го нанесеш. Ще се наложи да експериментираш. Просто избягвай твърде червеникаквите отенъци,защото с тях очите ти ще изглеждат зачервени.

Слагай ружа под формата на обърнат триъгълник – започни от най-високата част на скулите и стигни почти до носа. Използвай останалия руж върху четката, за да посипеш с румено великолепие клепачите. Визията, която постигаш, е „момиче, въргаляло се в купа сено“ .

Опушени сигнали

Можеш просто да преспиш една вечер с молив върху очите и пак ще постигнеш същия ефект. Но тъй като много пъти сме повтаряли колко е вредно това, предлагаме алтернатива. Нанеси колкото може по-голямо количество молив за очи/ очна линия върху долния клепач.

Направи същото върху горния и свърши двете линии. Размажи с четката долната, за да изглежда погледът ти така, все едно току- що си излязла от сауната. Накрая фиксирай с прахообразни сенки за очи. Пропусни спиралата и само среши веждите нагоре с четчица за цветен гел. Коментари