7 модни хит съвета за лято 2017

Най-горещите месеци от годината предстоят и разхождането с грим върху лицето ще се счита едва ли не за чутовен подвиг. Няма как да захвърлиш спиралата, само защото се притесняваш, че ще се разтече заради настъпващите жеги. Затова нашият съвет е – смело експериментирай с макиажа и облеклото. Колкото по-закачливи и пъстроцветни са, толкова по-добре.

1. Двойна беля

Безочливо, нахално или оригинално? Вместо един, използвай два цвята, което пък от своя страна ти обещава два пъти повече забавления край морето или басейна. Изразът радост за очите, придобива съвсем ново значение. Нека банският е шарен, постави много гривни и наметни шал. Гримът, както се разбрахме пъстроцветен.

2. Кифленска работа

Забрави за стандартния кок и опашка. Вместо тях си направи две „кифлички“. Пардон – симпатични и привличащи вниманието кокове. Раздели косата на две равни части и ги сплети на холандска плитка /само до половината на кичурите/ и после не ти остава нищо друго, освен да се наслаждаваш на визия та си ала Риана.

3. Ярки стъпки

Знойното време те предизвиква да освежиш не само лицето, но също маникюра и педикюра. Използвай снежнобяло като основа, но не пропускай да разнообразиш с дръзки тропически цветове. Червеното е класика, така че да заложиш и на него – няма да объркаш.

4. Трик на стилиста

Могат ли едни обувки да направят денят ви по-добър? Ние мислим, че да! Сандалите с пъстроцветни помпони са последният писък на модата във всички модни колекции. независимо дали ще ги „изведе“на ваканция или концерт на открито с приятели, те ще направят събитието сто пъти по-запомнящо се. Ако искаш да впечатлиш избери ярки многоцветни сандали. Ако искаш да си стилна заложи на един цвят – бял или телесен.

5. Дъвка за окото

Ако има нещо, което изглежда прекрасно върху погледа, това са пастелните сенки за очи. Поръси върху клепачите ярко розов нюанс, който бихме оприличили с наименованието „детска дъвка“и се превърни в „лакомство“ за околните. Този цвят е убийствен хит за това лято. Розово, розово и пак розово.

6. Глава под водата

Кой казва, че не можеш да се гмуркаш със спирала върху миглите? Впусни се в дълбините на морето или басейна, без да се притесняваш от разтичане. Водоустойчивите спирали са създадени за безстрашни момичета като теб. Лято те са за предпочитане с две ръце.

7. Дрехите

Избери весели принтове, Това лята жълтото отново е на мода. Съчетай с бяло или бъди дръзка. Ако се смяташ за бунтарка заложи на многото цветове. Не се притеснявай да бъдеш различна, това се харесва! Коментари